Τρόπος Ζωής

Η τρυφερή ανάρτηση για το όνομα του γιου της – Galaksias Portal News

Η Κάμερον Ντίαζ έχει αποσυρθεί από την υποκριτική και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της, η οποία μόλις μεγάλωσε κατά ένα μέλος καθώς έγινε και πάλι μητέρα.

Η Κάμερον Ντίαζ ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Μπέντζι Μάντεν απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η δημοφιλής ηθοποιός μέσα από τη σχετική ανάρτηση ανέφερε πως ο μικρός θα πάρει το όνομα Cardinal, ενώ θέλοντας να τηρήσει την ασφάλεια των παιδιών της στο διαδίκτυο, αποφάσισε να μην δημοσιεύσει φωτογραφίες με το νέο μέλος στην οικογένειά τους.

«Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη γέννηση του γιου μας, Cardinal Madden. Είναι φοβερός και είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι που είναι εδώ.

Για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των παιδιών δεν θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες- αλλά είναι πολύ χαριτωμένος», αναφέρει η Κάμερο Ντίαζ στην ανάρτησή της.

Ενώ καταλήγει: «Αισθανόμαστε τόσο ευλογημένοι και ευγνώμονες. Στέλνουμε πολλή αγάπη από την οικογένειά μας στη δική σας».

To άρθρο Η Κάμερον Ντίαζ έγινε για δεύτερη φορά μαμά: Η τρυφερή ανάρτηση για το όνομα του γιου της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button