Τρόπος Ζωής

Η σχέση με την εγγονή μου είναι αγαπησιάρικη αλλά δύσκολη – Galaksias Portal News

Στη σχέση που έχει αναπτύξει με την εγγονή της, μετά την τραγική απώλεια της κόρης της, μίλησε η Αιμιλία Υψηλάντη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η Αιμιλία Υψηλάντη ερωτηθείσα για την εγγονή της αναφέρθηκε στο χάσμα γενεών και στις δυσκολίες επικοινωνίας που αντιμετωπίζει.

«Οι σχέσεις μου με την εγγονή μου είναι δύσκολες. Πολύ αγαπησιάρικες αλλά δύσκολες γιατί το χάσμα ανάμεσα στις γενιές είναι τεράστιο. Δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε τα νέα παιδιά, πιο πολύ μας καταλαβαίνουν εκείνα.

Τι να της πω της εγγονής μου που είναι 30 χρόνων; Να κάνει παιδιά; Πολύ θα το ήθελα αλλά μου λέει “πώς θα τα μεγαλώσω αν δεν έχω τις κατάλληλες ευθύνες;”. Στη δική μου γενιά δεν ήταν έτσι», εξομολογήθηκε η λαοφιλής ηθοποιός.

«Η ευθύνη μου απέναντί της είναι να ζήσω γιατί η εγγονή μου δεν έχει ούτε πάτερα, ούτε μητέρα, ούτε αδέλφια. Εγώ που μεγάλωσα μέσα σε μεγάλη οικογένεια, δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι να είσαι ολομόναχο παιδί και έχει μόνο έναν άνθρωπο κοντινό.

Η έγνοια της εγγονής μου όταν χάθηκε η κόρη μου, ήταν ο δικός μου πόνος, όχι ο δικός της. Δεν έχω βιώσει κάτι δυσκολότερο από πολλούς άλλους ανθρώπους, βέβαια βίωσα ένα αφύσικο γεγονός.

Η μητέρα μου έλεγε ότι όσο δεν έχεις χάσει νεότερους ανθρώπους πρέπει να είσαι ευτυχισμένος. Αυτή η ευτυχία σε μένα δεν δόθηκε», πρόσθεσε.

Η μοναχοκόρη της ηθοποιού, Μαρίνα Υψηλάντη έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2022 σε ηλικία 55 ετών.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button