ΑθλητικάΕνημέρωση

Αχιλλέας Μπέος και Βόλος κατέθεσαν έφεση για την δικαίωση της Κηφισιάς

Στην αντεπίθεση πέρασαν Αχιλλέας Μπέος και ΝΠΣ Βόλος, καταθέτοντας έφεση κατά της απόφασης που δικαιώνει την Κηφισιά, για την υπόθεση της με τον Ανδρέα Τετέι.

Το πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε την απόφασή του για τη ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τετέι, στη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος Κηφισιά-Βόλος. Το παιχνίδι στην Καισαριανή είχε λήξει 0-0, αλλά κατακυρώθηκε με 3-0 τέρματα στην αθηναϊκή ομάδα των βορείων προαστίων, ενώ ταυτόχρονα επέβαλε στη θεσσαλική ΠΑΕ πρόστιμο 20.000 ευρώ και στον Αχιλλέα Μπέο απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Αχιλλέας Μπέος και Βόλος αποφάσισαν να ασκήσουν έφεση. Η εκδίκαση της θα γίνει από την αρμόδια Επιτροπή την Τετάρτη το μεσημέρι (06.04.2024 / 16:00) και προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία δεν πρόκειται να επικυρωθεί η βαθμολογία για να αρχίσουν τα playouts.

Θυμίζουμε ότι μετά την απόφαση ασε πρώτο βαθμό –κι εφόσον δεν αλλάξει σε δεύτερο βαθμό, στην Εφέσεων– αλλάζει και η βαθμολογία στην ουρά του πίνακα. Η Κηφισιά από τους 19 βαθμούς ανεβαίνει στους 21 και την ενδέκατη θέση (!), ενώ ο Βόλος από τους 20 πέφτει στους 19 και είναι προτελευταίος.

Η νέα βαθμολογία για τα playouts:

7. Αστέρας Τρίπολης 31

8. Ατρόμητος 28

9. Πανσερραϊκός 27

10. ΟΦΗ 25

11. Κηφισιά 21

12. Παναιτωλικός 20

13. Βόλος 19

14. ΠΑΣ Γιάννινα 18

To άρθρο Αχιλλέας Μπέος και Βόλος κατέθεσαν έφεση για την δικαίωση της Κηφισιάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button