Επικαιρότητα

Το πρώτο Happy Home Χαλκιαδάκης έρχεται στο Ηράκλειο! – Galaksias.com

Ό,τι χρειάζεσαι για ένα χαρούμενο σπίτι με χαμηλές τιμές, μεγάλη ποικιλία και την ποιότητα Χαλκιαδάκη!

Ένα κατάστημα με όλα όσα χρειάζεται ένα σπίτι, με χαμηλές τιμές σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων και την εγγύηση Χαλκιαδάκης, ετοιμάζεται στο Ηράκλειο, στον χώρο που λειτουργούσε από το 1981 το πρώτο μεγάλο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης του Ηρακλείου και, για εκείνη την εποχή, το μεγαλύτερο της Κρήτης: στην λ. Εθνικής Αντιστάσεως 16.

Το παλαιότερο μεγάλο σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου, ένα κατάστημα που έχει δημιουργήσει αναμνήσεις σε δυο γενιές καταναλωτών, αλλάζει μορφή και συνεχίζει το ταξίδι του προσφέροντας λύσεις σε ό,τι χρειάζεται ένα χαρούμενο σπίτι.

Στο νέο Happy Home Χαλκιαδάκης, οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, έπιπλα και είδη κήπου, είδη σερβιρίσματος, είδη κουζίνας και γυαλικά, βαλίτσες, διακοσμητικά, λευκά είδη, στρώματα, μαξιλάρια, ρόμπες και είδη ένδυσης, κουβερλί, ριχτάρια, αξεσουάρ μπάνιου, είδη BBQ, είδη παραλίας, εποχιακά είδη, παιχνίδια, εργαλεία, κ.α.

Θα υπάρχουν επίσης αρκετές επιλογές για ιδιοκτήτες Airbnb και ενοικιαζόμενων δωματίων, πολλές προτάσεις για το νέο φοιτητικό σπίτι, δυνατότητα δημιουργίας λίστας γάμου, καθώς και ιδιαίτερο πρόγραμμα επιβράβευσης καταναλωτών με ειδική κάρτα πόντων, προσφορών και δώρων.

Το συγκεκριμένο Happy Home Χαλκιαδάκης στο Ηράκλειο, θα είναι το 2ο κατάστημα της αλυσίδας – το πρώτο λειτουργεί ήδη με επιτυχία στην Σητεία – και ο
προγραμματισμός της μεγάλης Κρητικής εταιρείας προβλέπει την έναρξη της λειτουργίας του αρχές Απριλίου και επίσημα εγκαίνια το Σάββατο 6 Απριλίου.

Παρακολουθήστε όλα τα νέα για το Happy Home Χαλκιαδάκης ακολουθώντας τον σύνδεσμο:https://www.facebook.com/HH.Xalkiadakis

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button