Επικαιρότητα

Μπράβοι ξυλοκοπούν θαμώνες και αστυνομικό σε μπαρ – Galaksias.com

Στον ανακριτή για να απολογηθούν βρίσκονται οι οκτώ συλληφθέντες

Στον ανακριτή για να απολογηθούν βρίσκονται οι οκτώ συλληφθέντες που κατηγορούνται ξυλοδαρμούς θαμώνων σε νυχτερινά μαγαζιά ενώ σοκάρουν οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από βίντεο που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το OPEN και τη Μίνα Καραμήτρου, τον περασμένο Σεπτέμβριο μια παρέα θαμώνων δέχεται τα δολοφονικά χτυπήματα των μπράβων του καταστήματος σε ένα μπαρ στο Γκάζι. Μέσα στην παρέα υπήρχε και αστυνομικός. Ξαφνικά οι μπράβοι αρχίζουν να απειλούν με όπλο, να τους σημαδεύουν στο πρόσωπο και στα πόδια και μετά άρχισαν να τους γρονθοκοπούν. Ο λόγος γιατί είχαν τσακωθεί με τον σερβιτόρο του καταστήματος.

Ο αστυνομικός κατήγγειλε το περιστατικό ενώ οι υπόλοιποι φοβήθηκαν επειδή δέχτηκαν απειλές. Μάλιστα, οι αστυνομικοί δυσκολευτήκαν να πάρουν το υλικό από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος του μαγαζιού καθώς αρχικά οι ιθύνοντες έλεγαν ψέμματα ότι δεν υπάρχει καταγραφικό και ότι καταστράφηκε στις πλημμύρες.

Έκαναν επεισόδια και σε γήπεδα

Και οι 8 συλληφθέντες αποκαλύφτηκε ότι έχουν ιστορικό σε επεισόδια στους αθλητικούς χώρους, όπου έχουν καταγραφεί να επιτίθενται στους αστυνομικούς

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button