Κόσμος

Πρώτη η Γκούσιν στο Μιραμάς – Galaksias.com

Η Τατιάνα Γκούσιν επικράτησε στο ύψος του μίτινγκ στο Μιραμάς με άλμα στο 1,91 μέτρα. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έκανε πολύ καλή εμφάνιση και βρέθηκε μια ανάσα από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, το οποίο είναι 1,92 μέτρα. Η αθλήτρια μετά το 1,91μ. είχε καλά άλματα στα 1,93μ., επίδοση που έδειξε πως θα είναι σε θέση να ξεπεράσει σύντομα.

Στο ίδιο αγώνισμα η Παναγιώτα Δόση κατέλαβε την τέταρτη θέση με 1,87μ. και χαμένες στη συνέχεια προσπάθειες στο 1,91 μέτρα. Η αθλήτρια ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό από ενόχληση στο πόδι, που φαίνεται να την επηρέασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος αγώνα με τον αγώνα φαίνεται να βρίσκει το ρυθμό του κι έτσι σήμερα έφτασε στο 16,23μ., επίδοση που του έδωσε την πέμπτη θέση στο τριπλούν. Ο άλτης του Δημήτρη Βασιλικού είχε ένα ακόμη έγκυρο άλμα στα 16,04μ. στη δεύτερη προσπάθεια του.

Τους αγώνες του στη σεζόν άνοιξε στο Μιραμάς, ο Κώστας Δουβαλίδης. Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων κατέλαβε την δεύτερη θέση με 7.83 και αναμένεται να συνεχίσει τους αγώνες του την ερχόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button