Υγεία & Διατροφή

Ετοιμοπαράδοτο με 1.000 ευρώ όφελος και 8 χρόνια εγγύηση – Galaksias Portal News

Η Ford μέσω του προγράμματος Ford Value, κάνει την απόκτηση του εντυπωσιακού και άκρως οδηγοκεντρικού Puma, πιο συμφέρουσα από ποτέ. Το πιο fun to drive B-SUV της αγοράς  είναι πλέον ετοιμοπαράδοτο με όφελος 1.000 ευρώ, επιτόκιο 2.99%, χαμηλή προκαταβολή και 8 χρόνια εγγύηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν υπάρχει ένα μοντέλο το οποίο μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει καταφέρει να συνδυάσει τα καλύτερα στοιχεία από όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων, αυτό είναι το Puma. Ένα σπορ compact SUV που διαθέτει χώρους για οικογένεια, όμορφη σχεδίαση, εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά αλλά και τον πολυβραβευμένο ήπια υβριδικό 1.000άρη κινητήρα 125 ίππων που καίει λιγότερο από diesel.

Το πλήρες αυτό πακέτο έρχεται να προσφέρει η Ford με έκπτωση 1.000 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου. Ενός μοντέλου που διαθέτει εντυπωσιακή σουίτα συστημάτων ασφάλειας και άνεσης, μαζί φυσικά με το πιο αποδοτικό υβριδικό σύστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για το τελευταίο, το Puma Titanium (η βασική εξοπλιστική έκδοση) κινείται από τον 1.000άρη EcoBoost  (125 PS) κινητήρα ο οποίος συνεργάζεται με έναν ηλεκτρικό κινητήρα με μπαταρία 48V. Αυτό το ήπιο υβριδικό σύστημα κινητήρα και μετάδοσης δεν λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ισχύ. Αντιθέτως, ο ηλεκτρικός κινητήρας υποστηρίζει τον βενζινοκινητήρα όταν χρειάζεται, προσφέροντας πρόσθετη ισχύ ισοδύναμη με 16 PS, και έως και 20% καλύτερη επιτάχυνση και μειώνοντας την ανάγκη για αλλαγές ταχυτήτων. Ο κινητήρας χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία αναγεννητικής πέδησης για την επαναφόρτιση της μπαταρίας (δεν συνδέεται στην πρίζα), συμβάλλοντας στην αύξηση της οικονομίας καυσίμου του οχήματός και στη μείωση των εκπομπών ρύπων. Το σύνολο στη συγκεκριμένη έκδοση συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, προσφέροντας στο όχημα τη δυνατότητα να πετύχει 0-100 σε 9.8 δευτ., τελική άνω των 190χλμ./ώρα και μικτή κατανάλωση στα 5.4λτ.

Φυσικά υπάρχει και η έκδοση με τον ίδιο, ήπια υβριδικό 1.000άρη κινητήρα αλλά με απόδοση 155 ίππων, για όσους θέλουν παραπάνω γκάζι και μηδενική καθυστέρηση του turbo. Εννοείται πως υπάρχει και η δυνατότητα για επιλογή αυτόματου κιβωτίου, όχι μόνο μηχανικού, για όσους περνούν αρκετή ώρα στην κίνηση της πόλης.

Όπως προαναφέραμε, η βασική εξοπλιστική έκδοση Titanium είναι πλήρης και παρέχει μεταξύ άλλων, 17άρες ζάντες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού, Ραδιόφωνο με οθόνη αφής 8″ TFT, 7 ηχεία , Ford SYNC 3 με σύστημα πλοήγησης και κλήση έκτακτης ανάγκης, ασύρματη σύνδεση Bluetooth, GPS και modem FordPass Connect. Εννοείται πως ανεβαίνοντας στις εκδόσεις ST-Line, ST-Line X, η λίστα εξοπλισμού εμπλουτίζεται ακόμα παραπάνω με μεγαλύτερες οθόνες αφής και δεκάδες επιπλέον συστήματα που κάνουν την συμβίωση με το Puma, μία μοναδική εμπειρία.

Το Ford Puma, έχει άνετους χώρους για τους τέσσερις ενήλικες επιβάτες. Στο εσωτερικό υπάρχουν άφθονοι εκμεταλλεύσιμοι χώροι για μικροαντικείμενα με το γνωστό πλέον MegaBox να προσφέρει έναν επιπλέον ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο χωρητικότητας 80 λίτρων που ανεβάζει την συνολική χωρητικότητα του πίσω χώρου αποσκευών στα 456 λίτρα.

Αποκτήστε το εύκολα με πρόγραμμα Ford Value που περιλαμβάνει επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή, από 4.799€, 8 χρόνια εγγύηση και όφελος 1.000€.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button