Τρόπος Ζωής

Έχω φτάσει κοντά στον γάμο, άλλαξα μέχρι και ήπειρο – Galaksias Portal News

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Μαίρη Αργυριάδου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show», και μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Περιέγραψε πώς άφησε στην άκρη τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό και πέρασε στα ραδιοφωνικά desks, ενώ μίλησε και για την κάθοδό της από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, αλλά και τον μεγάλο έρωτα που την οδήγησε να τα παρατήσει όλα και να πάει να ζήσει στην Ταϊλάνδη.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι όταν έπιασε δουλειά στο ραδιόφωνο και ξεκίνησε εκπομπή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να μετακομίσει στην Ταϊλάνδη με τον τότε σύντροφό της.

«Κάναμε μαζί εκπομπή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον Ρυθμό, τον αγαπώ πολύ, αν και τον έχω πικράνει έτσι όπως έφυγα τότε, το φέρω βαρέως» αποκάλυψε η Μαίρη Αργυριάδου.

Τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβαλε την δημοσιογράφο να καλέσει στο τηλέφωνο τον παρουσιαστή για να του ζητήσει «συγγνώμη».

«Δημήτρη, εδώ Μαίρη Αργυριάδου» είπε η Μαίρη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος άρχισε να γελάει.

«Δεν έχω ιδέα από τέτοιους έρωτες. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ βαρύ, αλλά τώρα το σκέφτομαι γραφικά. Το φοβερό ήταν ότι δεν είχα ιδέα, φτάνω στο ραδιόφωνο και μου λένε κάτσε.

Μου έδειξαν μια φωτογραφία της Μαίρης στην Ταϊλάνδη. Οι άνθρωποι πρέπει να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Μακάρι να μου τύχαινε και μένα κάτι τέτοιο, να τα βροντήξω και να φύγω από τη χώρα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ήταν θέμα καρδιάς, ελπίζω να μη σου τύχει κάτι τέτοιο όπως σε μένα» απάντησε η Μαίρη Αργυριάδου.

To άρθρο Μαίρη Αργυριάδου: Έχω φτάσει κοντά στον γάμο, άλλαξα μέχρι και ήπειρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button