ΑθλητικάΕνημέρωση

Παραμένουν εκτός Μπάμπα και Οζντόεφ – Galaksias Portal News

Χωρίς τους Μπάμπα και Οζντόεφ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (20/3) στον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την επανέναρξη των πλέι οφ συνεχίζεται με τα ίδια προβλήματα. Εκτός προπόνησης και την Τετάρτη (20/3) έμειναν οι Μαγκομέντ Οζντόεφ και Μπάμπα στον ΠΑΟΚ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να κάνουν πρόγραμμα το γυμναστήριο και θεραπεία.

Από την πλευρά τους, οι Σάστρε και Μιχαηλίδης ανεβάζουν ρυθμούς, με τον δεύτερο να παίρνει μέρος και σε ένα κομμάτι του προγράμματος με την ομάδα.

Την Πέμπτη (21/3) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Η Τετάρτη (20.03) έφερε ένα γεμάτο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές. Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ενώ στη συνέχεια είχαμε παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας. Το πρόγραμμα έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Οι Μαγκομέντ Οζντόεφ και Μπάμπα έμειναν στο γυμναστήριο κι έκαναν θεραπεία, όπως κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ. Στο δρόμο της επιστροφής ο Ζόαν Σάστρε, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος έκανε και μέρος του κανονικού προγράμματος της ομάδας.

Την Πέμπτη (21.03) η μέρα θυμίζει κάτι από καλοκαιρινή προετοιμασία, καθώς έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, στις 11:00 και στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία”.

To άρθρο ΠΑΟΚ: Παραμένουν εκτός Μπάμπα και Οζντόεφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button