ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η Prima Pramac Racing αποκαλύπτει τη νέα μοτοσυκλέτα στο Μπαχρέιν – Galaksias Portal News

του Νεκτάριου Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

● Η Prima Pramac Racing παρουσιάζει τη νέα μοτοσυκλέτα Ducati Desmosedici GP24, μαζί με τους αναβάτες της Jorge Martín και Franco Morbidelli, στο GP της F1 στο Μπαχρέιν
● Η ομάδα βρίσκεται στους αγώνες για εικοστή τρίτη συνεχή χρονιά, στον τρίτο χρόνο της συνεργασίας με την τεχνολογική εταιρεία Prima Assicurazioni, η οποία έχει γίνει ο χορηγός της Ομάδας
● Αφού έγινε η πρώτη Ανεξάρτητη Ομάδα στην ιστορία που έφτασε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης ως η Καλύτερη Ομάδα το 2023, η Prima Pramac Racing θέλει τώρα να επαναλάβει αυτό το αποτέλεσμα υπερασπίζοντας τον Παγκόσμιο Τίτλο της το 2024

Η Prima Pramac Racing επέλεξε το Μπαχρέιν για την παρουσίαση της μοτοσυκλέτας, με αποκλειστική συνεργασία μεταξύ της ομάδας του MotoGP και του πρωταθλήματος F1. Η νέα Ducati Desmosedici GP24 αποκαλύφθηκε στη διεθνή πίστα του Μπαχρέιν στην Μανάμα, η οποία το Σάββατο θα φιλοξενήσει το πρώτο Gran Prix της Formula 1 της σεζόν.
Οι δύο αναβάτες Jorge Martín και Franco Morbidelli – ζωντανά στην F1 TV, το επίσημο κανάλι της Formula 1 – εμφανίστηκαν από την τελευταία στροφή της πίστας και κατευθύνθηκαν προς τα paddock, όπου τους υποδέχτηκαν δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, μαζί με την Prima Pramac. Εκεί ήταν και ο Αγωνιστικός Διευθυντής της ομάδας Gino Borsoi, ο Διευθυντής της Prima Pramac Racing, Paolo Campinoti και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prima Assicurazioni, George Ottathycal.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα με το κόκκινο και μοβ χρώμα θα είναι παρούσα στη νέα σεζόν με νέες φιλοδοξίες, μετά τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ομάδων του 2023 – μια ιστορική πρωτιά για μια ανεξάρτητη ομάδα – και μετά την εξαιρετική σεζόν του Jorge Martín, ο οποίος ήταν στη διεκδίκηση για τον Τίτλο του Πρωταθλητή Αναβατών μέχρι τον τελευταίο Αγώνα και πήρε τον Τίτλο του Καλύτερου Ανεξάρτητου Αναβάτη. Ο Ισπανός, έτοιμος να οδηγήσει την Ducati Prima Pramac για τέταρτη συνεχή χρονιά, ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με τέσσερις νίκες σε GP και εννέα Αγώνες σπριντ, έχοντας συνολικά 22 θέσεις στο βάθρο (συμπεριλαμβανομένων των Αγώνων σπριντ).
Μαζί με τον Martin φέτος θα είναι και ο Ιταλο-Βραζιλιάνος Franco Morbidelli, με την Ιταλική μοτοσυκλέτα. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 το 2017 συμμετέχει φέτος στην Prima Pramac Racing με διακαή επιθυμία να τα πάει καλά και να επιδείξει τις δυνατότητές του. Και οι δύο αναβάτες θα έχουν την «εργοστασιακή» έκδοση της Ducati Desmosedici GP24.
Αυτή είναι η εικοστή τρίτη συνεχόμενη χρονιά της Ομάδας στο MotoGP και η τρίτη χρονιά συνεργασίας με την τεχνολογική εταιρεία Prima Assicurazioni ως χορηγό. Ο πρώτος Αγώνας αυτού του ολοένα και πιο ανταγωνιστικού παγκόσμιου πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 10 Μαρτίου, στο Κατάρ.

Paolo Campinoti, Prima Pramac Racing Team Principal: 
«Στόχος μας φέτος είναι να παραμείνουμε στην κορυφή, μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν στο περσινό πρωτάθλημα. Ερχόμενοι δεύτεροι στο Πρωτάθλημα Αναβατών και κερδίζοντας τον Τίτλο Team World Champion, γράψαμε ιστορία ως ανεξάρτητη ομάδα. Το 2024 θα είναι ένα σημαντικό πρωτάθλημα για εμάς: θα είναι μια δύσκολη αποστολή για βελτίωση σε σχέση με την περασμένη σεζόν, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

George Ottathycal, Διευθύνων Σύμβουλος της Prima Assicurazioni: 
«Το 2023 ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για την Prima. Σημειώσαμε διψήφια ανάπτυξη για άλλη μια φορά, με περισσότερους από 3 εκατομμύρια ενεργούς πελάτες και η επιτυχία της αθλητικής ομάδας ήταν το κερασάκι στην Prima, ενώ η συνεργασία μας με την ομάδα της Pramac και οι νίκες της στο MotoGP σημαίνει για εμάς ακριβώς το ίδιο με την επιτυχία μας στον κόσμο της ασφάλισης, οπότε ανυπομονούμε για την έναρξη αυτής της νέας σεζόν και την επιστροφή σε όλο αυτόν τον ενθουσιασμό και την αδρεναλίνη που μόνο αυτό το άθλημα μπορεί να φέρει. Ολόκληρη η ομάδα έχει απίστευτα κίνητρα και είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσει να επαναλάβει –ή ακόμα καλύτερα– την υπέροχη περσινή σεζόν, με τον Jorge Martín που μας είχε στην άκρη των θέσεων μας μέχρι τον τελευταίο GP.

Gino Borsoi, Team Manager στην Prima Pramac Racing: 
«Προχωράμε σε αυτή τη νέα σεζόν με αυτοπεποίθηση. Για πρώτη φορά, μετά από τρία χρόνια, θα παρουσιάσουμε έναν νέο αναβάτη στην ομάδα. Αυτή είναι μια συναρπαστική πρόκληση για εμάς, μια πρόκληση στην οποία θα επιδιώξουμε να ανέβουμε με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Jorge Martín και είμαι σίγουρος ότι ο Franco Morbidelli θα δώσει τα πάντα για να μας φέρει τη μέγιστη ικανοποίηση, ενσωματώνοντας την εργασιακή ηθική και το πνεύμα της θυσίας που είναι το χαρακτηριστικό της Prima Pramac Racing. Η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τη νέα σεζόν με αποφασιστικότητα και φιλοδοξία, με δύο ταλαντούχους αναβάτες που έχουν στο στόχαστρό τους μεγάλα επιτεύγματα».

Jorge Martín, αναβάτης Prima Pramac Racing: 
«Το 2023 ήταν μια φανταστική χρονιά, γεμάτη με εξαιρετικά αποτελέσματα και ικανοποίηση. Το μόνο που έλειπε ήταν το κερασάκι στην τούρτα ακριβώς στο τέλος, και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βεβαιωθώ ότι το 2024 θα είναι ακόμα καλύτερο. Ξέρω ότι με βλέπουν ως έναν από τους υποψήφιους του Τίτλου ακόμη και πριν ξεκινήσει η σεζόν: αυτό το είδος πίεσης είναι μόνο για λίγους αναβάτες και είναι ένας από τους λόγους που με παρακινούν ακόμα περισσότερο. Είμαι μέλος μιας ομάδας που έχει ό,τι χρειάζεται για να κάνει τη διαφορά: τη μοτοσυκλέτα, τους ανθρώπους και τη νοοτροπία. Μαζί, ξεκινάμε αυτή τη σεζόν με αποφασιστικότητα να πάρουμε την πρώτη θέση».

Franco Morbidelli, αναβάτης Prima Pramac Racing: 
«Το 2024 είναι ένα σημείο καμπής στην καριέρα μου. Συμμετέχω σε μια ομάδα που πέρυσι αγωνιζόταν για τον Τίτλο του Πρωταθλήματος Αναβατών μέχρι τον τελευταίο Αγώνα και πήρε τον Τίτλο της ομάδας. Υπάρχουν λοιπόν όλα τα συστατικά για να είναι αυτή μια αξέχαστη σεζόν. Δυστυχώς για μένα το 2024 ξεκίνησε με μια πτώση που με ανάγκασε να χάσω τις δοκιμές πριν από τη σεζόν, αλλά τώρα έχω αναρρώσει και ανυπομονώ να γνωρίσω πραγματικά την Ducati Desmosedici GP24 και να πετύχω πολλά σημαντικά αποτελέσματα με αυτή».

Η Pramac έκανε το ντεμπούτο της στη μοτοσυκλέτα το 2002, με τη δική της ομάδα MotoGP. Το 2005, η Pramac Racing ξεκίνησε μια μακρά, επιτυχημένη συνεργασία με την Ducati. Η ομάδα της Pramac Racing είναι πάντα έτοιμη να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις και να φέρει ανταγωνιστικό πνεύμα στην πίστα και έχει επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια.
▪ Τρεις φορές καλύτερη ανεξάρτητη ομάδα και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ομάδων το 2023: Από το 2018, η Pramac Racing πήρε τον Τίτλο της Καλύτερης Ανεξάρτητης Ομάδας στο τέλος τριών σεζόν (2018, 2021 και 2022) και το 2023 κέρδισε τον Τίτλο, τερματίζοντας μπροστά από όλες τις ομάδες στο MotoGP.
▪ Δύο φορές καλύτερος ανεξάρτητος αναβάτης και 1 Τίτλος πρωτοεμφανιζόμενου αναβάτη της χρονιάς – Από το 2021 έως το 2023, οι αναβάτες της ομάδας Pramac Racing ήταν ο Johann Zarco και ο Jorge Martín. Ο Γάλλος κέρδισε τον Τίτλο του Καλύτερου Ανεξάρτητου Αναβάτη το 2021, τη χρονιά κατά την οποία ο Jorge Martín – με το παρατσούκλι “Martinator” – εισέβαλε στις τάξεις του MotoGP, εξασφαλίζοντας τον Τίτλο του Rookie of the Year. Το 2023, ο Ισπανός έφτασε κοντά στο να πάρει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, ερχόμενος δεύτερος πίσω από τον επίσημο αναβάτη της Ducati Francesco “Pecco” Bagnaia.
▪ 2023, μόλις η αρχή: Με 9 εκκινήσεις από την πρώτη σειρά, 14 βάθρα Αγώνων Σπριντ και 11 θέσεις στο βάθρο του Αγώνα της Κυριακής, συμπεριλαμβανομένων 5 νικών.

Από το 2015, η Prima Assicurazioni είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στην Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία, ως ασφαλιστική εταιρεία που ειδικεύεται στην ασφάλιση αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας, βαν, σπιτιού, οικογένειας και ατυχημάτων. Η Prima έφερε επανάσταση στη σχέση μεταξύ πελάτη και ασφαλιστικής εταιρείας χάρη στις διαδικτυακές της δραστηριότητες, και έφερε επίσης αυτή την τεχνολογική επανάσταση στη σχέση αντιπροσώπου/μεσίτη, δίνοντας τελικά κάποιο δυναμισμό στον παραδοσιακά στατικό ασφαλιστικό τομέα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button