ΑθλητικάΕνημέρωση

Πρώην παίκτης του Άρη σε απόγνωση εξαιτίας οφειλών – Κραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) έκανε μία σοκαριστική ανάρτηση στο Facebook, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, σκέφτεται την αυτοκτονία.

Παίκτες του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα περιμένουν μία εφαρμογή νόμου για χρήματα που τους οφείλονται εδώ και πολύ καιρό, αλλά φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί άκρη και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής ανέβασε στο Facebook μία συνομιλία του μέσω μηνυμάτων με πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, αναδεικνύοντας το μέγεθος του προβλήματος.

Σε αυτή εμφανίζεται ο άλλοτε παίκτης των “κιτρίνων” να βρίσκεται σε μεγάλη πίεση, κάνοντας λόγο για… κακές σκέψεις, με τον Μπαντή να σχολιάζει σχετικά τα εξής: «Δημοσιεύω την συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία του χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα. Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα, ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που την κατέχουν. Να μην πει κανένας μετά ότι δεν γνώριζε. Εφαρμόστε επιτέλους τον νόμο που εσείς ως κράτος ψηφίσατε».

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ είχε αναφέρει και στο παρελθόν ότι πρώην παίκτης του Άρη βρίσκεται στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

To άρθρο Πρώην παίκτης του Άρη σε απόγνωση εξαιτίας οφειλών – Κραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button