ΕνημέρωσηΟικονομία

Θεοδωρικάκος: Στόχος η αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και η αποκλιμάκωση των τιμών

Τους δύο βασικούς στόχους του υπουργείου Ανάπτυξης, έθεσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής.

«Οφείλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να αντιμετωπίσουμε την αισχροκέρδεια και να αποκλιμακώσουμε τις τιμές, με την αξιοποίηση όλων των μηχανισμών» τόνισε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης, υπογραμμίζοντας πως «το κέρδος είναι θεμιτό αλλά όχι η αισχροκέρδεια».

Ως προς τον δεύτερο στόχο, του υπουργείου, αφορά στην ενίσχυση του υγιούς εμπορίου και προσέλκυση επενδύσεων.

Ο κ. Θεοδωρικάκος έκανε για μια πολύ σημαντική και δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει, σημειώνοντας πως δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί. «Θαύματα δεν γίνονται αλλά να θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας» τόνισε.

Παραλαμβάνω από ένα άξιο στέλεχος, άξιο υπουργό και φίλο, είπε αναφερόμενος στον Κώστα Σκρέκα, ο οποίος, όπως υπογράμμισε, έκανε δύσκολη δουλειά υπό δύσκολες συνθήκες.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος υπουργός, Κώστας Σκρέκας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο υπουργό, κάνοντας λόγο για πολλές και σκληρές μάχες καθημερινά σε όλα τα επίπεδα που έδωσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του κατά τη διάρκεια της θητείας του για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τη στήριξη υγιούς εμπορίου. «Δώσαμε σκληρή μάχη με την ακρίβεια και τον πληθωρισμό που έχουν ήδη αρχίσει να αποδίδουν καρπούς». Η μάχη συνεχίζεται γιατί η ακρίβεια επιμένει» τόνισε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button