Επικαιρότητα

Πόσο ακόμη στον “αστερισμό” της λακκούβας; – Galaksias.com

Ακόμα και στις πλέον αστικές συνοικίες πολλοί από τους δρόμους θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο

Στον “αστερισμό” της λακκούβας η πόλη του Ηρακλείου και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει ακόμα σχεδιασμό για την αποκατάσταση ενός διαχρονικού προβλήματος, που κάνει πολλές συνοικίες να θυμίζουν… βομβαρδισμένο τοπίο. Μιας και η περίοδος χάριτος στη νέα δημοτική Αρχή φτάνει στο τέλος της όσον αφορά στην κριτική σε ζητήματα καθημερινότητας, μάλλον ήρθε η ώρα για να δούμε κάτι ουσιαστικό. 
Μια βόλτα στις γειτονιές του Ηρακλείου είναι αρκετή για να κατανοήσουν την κατάσταση. Ακόμα και στις πλέον αστικές συνοικίες πολλοί από τους δρόμους θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Πέρα, λοιπόν, των ενημερώσεων καθημερινά τώρα πρέπει να δούμε τα πρώτα συνεργεία να αναλαμβάνουν δράση. Βέβαια, δεν περιμένουμε να δούμε θαύματα από την αρχή, όμως κάθε κινητικότητα για την αποκατάσταση του προβλήματος μπορεί να προκαλέσει ικανοποίηση στους πολίτες, που καθημερινά πέφτουν στις λακκούβες, μετρώντας τραυματισμούς αλλά και ζημιές στα αυτοκίνητά τους. 
Ήρθε η ώρα λοιπόν για τα ουσιαστικά, για να πιάνουν τόπο και οι καθημερινές ενημερώσεις. Άλλωστε, όπως λέει και ο σοφός λαός, «δε χρειάζονται μόνο λόγια, αλλά και έργα». Περιμένουμε λοιπόν με πολύ ενδιαφέρον. Για να δούμε τι θα δούμε; 
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button