Τρόπος Ζωής

Απίστευτη δήλωση της Εύης Δρούτσα – «Τα 57 παιδιά των Τεμπών θα έβλεπαν τη Eurovision και θα είχαν άποψη και δεν υπάρχουν»

Ενοχλημένη είναι η Εύη Δρούτσα με τις διαστάσεις που πήραν τα σχόλια και οι αντιδράσεις για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι με το οποίο η Ελλάδα διαγωνίζεται φέτος στην Eurovision.

Η Εύη Δρούτσα σε δηλώσεις της στο «Πρωινό Σου Σού» απάντησε για τη σύγκριση του τραγουδιού που θα πει η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision με το «Δυνατά – τα – τα», το οποίο έγραψε η ίδια για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Open, η γνωστή στιχουργός αρχικά αναφέρθηκε στο θέμα των Τεμπών, λέγοντας:

«Εγώ δεν ασχολούμαι με την πολιτική και το ξέρετε, την ημέρα της Eurovision δεν θα την έκανα καθόλου, θα την αφιέρωνα στους 57 νεκρούς, σε όλα αυτά τα παιδιά που σκοτώθηκαν στα Τέμπη και που θα έβλεπαν τη Eurovision. Για να πάρει λεφτά η Ελλάδα;

Πού να τα δώσει; Στους νεκρούς; Στους πλημμυροπαθείς; […] Κάποιοι έπρεπε να το σκεφτούν. Σκέφτεσαι ότι αυτά τα 57 παιδιά θα έβλεπαν τη Eurovision και θα είχαν άποψη και δεν υπάρχουν».

 

Όσον αφορά στο τραγούδι «Ζάρι» με τη Μαρίνα Σάττι, η Εύη Δρούτσα σχολίασε: «Είναι για μια ορισμένη ηλικία. Το τραγούδι θα ακουστεί σε όλα τα κλαμπ, θα πάει καλά στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία στον Φωκά [σ.σ. Ευαγγελινό] που κάνει τα πάντα αυτή τη στιγμή», ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

To άρθρο Απίστευτη δήλωση της Εύης Δρούτσα – «Τα 57 παιδιά των Τεμπών θα έβλεπαν τη Eurovision και θα είχαν άποψη και δεν υπάρχουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button