ΑθλητικάΕνημέρωση

Θα την κοουτσάρει σε φιλανθρωπικό αγώνα – Galaksias Portal News

Σπουδαία κίνηση από τη Λίβερπουλ. Η αγγλική ομάδα έδωσε τη δυνατότητα στον καρκινοπαθή Σβεν Γκόραν Έρικσον να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να καθίσει στον πάγκο των “κόκκινων”, έστω και σε φιλανθρωπικό παιχνίδι.

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και του απομένει ένας χρόνος πλέον ζωής. Ο Σουηδός προπονητής έκανε μεγάλη καριέρα στους πάγκους, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να βρεθεί στο τιμόνι της αγαπημένης του, Λιβερπούλ, γεγονός που θα ήθελε πολύ πριν φύγει από τη ζωή.

Η Λίβερπουλ αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι είναι κάτι περισσότερο έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο, αποφασίζοντας να πραγματοποιήσει το όνειρο του Σβεν Γκόραν Έρικσον.

Ο Σουηδός τεχνικός θα προπονήσει την ομάδα μαζί με «θρύλους» του κλαμπ, τον Ίαν Ρας, τον Τζον Μπαρνς και τον Τζον Άλντριτζ. Το παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού θα διεξαχθεί στις 23 Μαρτίου στο «Άνφιλντ» και οι legends της Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους του Άγιαξ.

Πρόσφατα, ο Σβεν Γκόραν Έρικσον είχε δηλώσει τα εξής για την περίπτωση να προπονήσει την Λίβερπουλ.

«Δεν ήξερα πως υπάρχει σκέψη από τους οπαδούς να μου ζητήσουν κάτι τέτοιο. Ήξερα πως έχουν ένα φιλανθρωπικό ματς μπροστά τους, τον Μάρτιο. Και εγώ και ο γιος μου είμαστε προσκεκλημένοι για να δούμε το παιχνίδι. Αυτό θα είναι ωραίο γιατί θα υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές εκεί.

Αλλά να με βάλουν να είμαι προπονητής των παλαιμάχων της Λίβερπουλ; Όχι, δεν το έχω ακούσει αυτό το σενάριο. Αν μου το προτείνουν, φυσικά και θα το δεχτώ. Θα ήταν όνειρο για μένα. Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου. Δεν παραπονιέμαι όμως, είχα αρκετές καλές ποδοσφαιρικές ομάδες, τόσο συλλόγους όσο και εθνικές. Είμαι ευτυχισμένος».

 

To άρθρο Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί το όνειρο του Σβεν Γκόραν Έρικσον: Θα την κοουτσάρει σε φιλανθρωπικό αγώνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button