Επικαιρότητα

Οι Εσπερίδες Καλλιθέας ο δεύτερος φιναλίστ στο Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών

Επικρατώντας της Ελευθερίας Μοσχάτου με 57-68 στο Κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου, οι Εσπερίδες Καλλιθέας πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, όπου θα βρουν απέναντι τους τον ισχυρό Παναθηναϊκό

Μια ιστορική αναμέτρηση για το μπάσκετ γυναικών, αφού για πρώτη φορά ο τελικός στις γυναίκες πρόκειται να λάβει μέρος την ίδια μέρα με τους άνδρες, ένα παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 18 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια». 

Όσον αφορά την αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενες ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος, με την Ελευθερία Μοσχάτου να πλησιάζει και να μειώνει στο τέταρτο δεκάλεπτο, χωρίς ωστόσο να φτάσει στην ανατροπή. Η Πορτορικανή γκαρντ Κέιλα Χιλέρ (23 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 10 ασίστ) και η Αμερικανίδα Σιέρα Μουρ (22 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ) κυριάρχησαν για την ομάδα της Καλλιθέας και αποτέλεσαν καθοριστικούς παράγοντες για τη νίκη των Εσπερίδων.

ΤΑ δεκάλεπτα: 14-17, 22-37, 40-56, 57-68

Ελευθερία Μοσχάτου (Κατερίνα Χατζηδάκη): Σπόλιαρ 15 (2), Νάτσκου 6, Λέρη, Σπαθάρου 12 (2), Κάιζερ 6, Μπικλ 18 (2).

Εσπερίδες Καλλιθέας ( Θάνος Σόφτσης): Χιλέρ 23 (3), Χατζηβασιλείου, Μουρ 22, Πρίφτη 3 (1), Κορρέ 6 (2), Μπενέκη 3 (1), Μαργέλου, Λιανουδή, Πάτι 11 (1).

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button