Τρόπος Ζωής

Όταν κάποιος είναι μουσικός θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του και όχι για το βρακί του – Galaksias Portal News

“Μπορεί να μου έλεγε μια εταιρεία με προφυλακτικά να τα διαφημίσω. Αυτό δεν ξέρω πόσο ωραίο μπορεί να είναι” ανέφερε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς στο Mega Καλημέρα και μίλησε για το καυστικό σχόλιο που έκανε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον ντόρο με τον Γιώργο Νταλάρα και την προσωπική του ζωή.

«Αφού δεν ήρθατε να με βρείτε στην Ναύπακτο που ζω τα τελευταία χρόνια μόνιμα, ήρθα εγώ στην Αθήνα. Στην Αθήνα με ενοχλούν τα πολλά νεύρα που έχετε και το καυσαέριο, ήθελα να έχω μια καλύτερη ζωή».

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς εξηγεί την κριτική που έκανε για την αφίσα του Κωνσταντίνου Αργυρού. «Δεν γνώρισα ποιος είναι στην αφίσα, είδα έναν τραγουδιστή που ήταν σαν να πούλαγε το πουκάμισο ή τα παπούτσια».

Ο τραγουδιστής όμως, παίρνει θέση και για την αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και την κριτική του στους τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις.

«Μπορεί να μου έλεγε μια εταιρεία με προφυλακτικά να τα διαφημίσω. Αυτό δεν ξέρω πόσο ωραίο μπορεί να είναι. Οικονομικά το συζητάς. Πρέπει να καταλάβετε και εσείς οι δημοσιογράφοι πως όταν κάποιος είναι μουσικός θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του και όχι για το βρακί του».

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε όμως, και για τον γιο του ενώ μίλησε και για τη σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου.

«Πλέον, η ζωή μου είναι ο γιος μου. Ο γιος μου τώρα έχει επιστρέψει στην Αθήνα για να μείνει και λίγο με την μαμά του. Μου λείπει πάρα πολύ από την καθημερινότητά μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με την Φωτεινή Ψυχίδου δεν φτάσαμε κοντά στον γάμο. Θα πλακωνόμασταν στην εκκλησία. Δεν κρατάω καλές σχέσεις με όλες τις πρώην συντρόφους μου».

Αποκάλυψε πως όταν ο πατέρας του είχε ένα πρόβλημα υγείας έπαθε κρίση πανικού και κατάθλιψη και δεν έβγαινε για 3 χρόνια από το σπίτι του.

  

«Έχω ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο αλλά με έκανε χειρότερα. Ετοιμάζω τον καινούργιο μου δίσκο στην Γερμανία και σύντομα θα έρθει και στην Ελλάδα».

To άρθρο Δημήτρης Κοργιαλάς για Γιώργο Νταλάρα: Όταν κάποιος είναι μουσικός θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του και όχι για το βρακί του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button