Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια των αρχών 23χρονος για αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της πόλης

Χειροπέδες πέρασαν σε έναν 23χρονο άνδρα οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης για την αιματηρή συμπλοκή που έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 30χρονου και ενός 24χρονου.

Σύμφωνα με το thestival ο 23χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι 30χρονο από το Αφγανιστάν, ενώ από το συμβάν τραυματίστηκε και 24χρονος Αλγερινός.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν χθες βράδυ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ο 23χρονος συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.

Η αιματηρή συμπλοκή έγινε στις 11:30 το βράδυ της Παρασκευής όταν αραβόφωνοι από τη Συρία, την Αλγερία και το Μαρόκο άρχισαν να χτυπιούνται με τα χέρια, με ξύλα και με μαχαίρια.

Η συμπλοκή άρχισε από την οδό Φιλίππου. Ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους. Κάποιοι έφτασαν στην οδό Βενιζέλου. Δύο από αυτούς άρχισαν να αλληλομαχαιρώνονται. Αφού χτυπήθηκαν αρκετές φορές έπεσαν στο έδαφος αιμόφυρτοι.

«Είχε πολλούς μήνες να συμβεί κάτι τέτοιο. Τσακωμούς βλέπουμε καθημερινά. Πότε μαλώνουν για τα λαθραία τσιγάρα και πότε γιατί πίνουν λίγο παραπάνω. Οι συχνές περιπολίες της Αστυνομίας τους είχαν περιορίσει κάπως. Σήμερα έβγαλαν κουζινομάχαιρα και καρφώνονταν μπροστά μας», δήλωσε στο thestival.gr κάτοικος της οδού Βενιζέλου.

Ευρωεκλογές 2024

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button