Κόσμος

Στόχοι οι Νάγκελσμαν ή Αμορίμ, αν πάει ο Αλόνσο στην Μπάγερν! – Galaksias.com

H Λίβερπουλ ετοιμάζεται για την εποχή χωρίς τον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ανακοινώθηκε πως ο Γερμανός κόουτς θα φύγει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο των «κόκκινων». Ο διάσημος τεχνικός επιβεβαίωσε πως το καλοκαίρι θα φύγει από το «Ανφιλντ», μολονότι έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026, ενώ εξήγησε πως από τον περασμένο Νοέμβριο έχει ειδοποιήσει τη διοίκηση για τις προθέσεις του.

Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας μόλις έμαθε για την απόφαση του Κλοπ ήρθε αμέσως σ’ επαφή με τον Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος οδηγεί φέτος τη Λεβερκούζεν στην κατάκτηση του τίτλου στη Γερμανία. Από το Νοέμβριο, αναφέρoυν τα σχετικά ρεπορτάζ, ξεκίνησαν οι επαφές με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη θέση του Κλοπ στον πάγκο του «Ανφιλντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Ισπανό κόουτς όμως ενδιαφέρεται έντονα και η Μπάγερν Μονάχου, η οποία το καλοκαίρι έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του Τόμας Τούχελ. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η ομάδα της Βαυαρίας ετοιμάζει μια τεράστια πρόταση για να πείσει τον Αλόνσο, προσφέροντας του τριετές κλειστό συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 20 εκατ. ευρώ!

Η πρόταση αυτή φαντάζει ασυναγώνιστη και αν τελικά την αποδεχθεί ο Αλόνσο, τότε σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror» η διοίκηση της Λίβερπουλ θα στραφεί στις λύσεις του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που είναι στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, ή του Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button