Τρόπος Ζωής

«Ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί» – Galaksias Portal News

Στον Σάκη Ρουβά αναφέρθηκε ο Γιώργος  Νταλάρας κατά την συνέντευξή του ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»

Στα λόγια τα οποία είχε πει πριν χρόνια στον Σάκη Ρουβά επέστρεψε ο Γιώργος Νταλάρας, το απόγευμα της Παρασκευής, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους θεωρεί λάθος τα βήματα του συναδέλφου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νταλάρας δήλωσε πως «όταν μίλησα στον Σάκη Ρουβά πριν από χρόνια, που τώρα λένε «μα είναι δυνατόν τώρα, μετά από 30 χρόνια», του είπα το εξής. «Εσύ είσαι ένα νέο παιδί, προσπάθησε να ξεφύγεις από αυτή την φάκα που είσαι! Προσπάθησε να κάνεις κάτι άλλο». Πέρασαν πολλά χρόνια, να σας πω όμως κάτι; Δεν είναι παράπονο. Δεν είδα ακόμα διαφοροποίηση! Την περιμένω».

«Νομίζω ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει δικαίωμα στην αυτομόρφωση και την αυτοβελτίωση. Αν μου πεις «ναι αλλά τον πήραμε τον Ρουβά και τραγούδησε στη Νέα Σμύρνη το Άξιον Εστί». Κάνατε λάθος! Γιατί το παιδί ούτε να το εκφράσει δεν μπορεί ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί, πως γεννήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες! Δεν έχει και καμία σημασία να το ξαναπεί ένας άνθρωπος, του οποίου η φωνή δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν από τους τραγουδιστές που μπορούν να εκφράσουν αυτό».

«Δεν είναι ύβρις όμως αυτό, καταλαβαίνετε; Ύβρις είναι το να μην σέβεσαι την ιερότητα που έχει το τραγούδι. Αυτό είναι ύβρις» πρόσθεσε εν συνεχεία, σε αυστηρό τόνο, ο Γιώργος Νταλάρας.

To άρθρο Νταλάρας για Ρουβά: «Ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button