ΑθλητικάΕνημέρωση

Έτσι θα τιμήσει τη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου ο Ερασιτέχνης – Galaksias Portal News

Με ανακοίνωσή του, ο Παναθηναϊκός ΑΟ ενημέρωσε για τις κινήσεις που έχει ήδη κάνει αλλά και θα γίνουν στο μέλλον, προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη της θρυλικής αρχηγού της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Ο ξαφνικός θάνατος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ο Ερασιτέχνης της ομάδας φρόντισε να προβεί σε μια σειρά από κινήσεις -κατόπιν αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου- για να τιμήσει την μνήμη της εμβληματικής αρχηγού της ομάδας βόλεϊ γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ ενημέρωσε πως η φανέλα της αείμνηστης Ρούξι Ντουμιτρέσκου θα κοσμεί πλέον μόνιμα το κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος”, ενώ θα διοργανωθεί και φιλικό παιχνίδι τη νέα σεζόν, για την περίσταση και στο οποίο θα είναι καλεσμένη η οικογένειά της.

Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό ο Παναθηναϊκός ΑΟ, υπήρξε κάλυψη των εξόδων της κηδείας αλλά και διαρκής επαφή με την οικογένεια της Ντουμιτρέσκου με γνώμονα το μέλλον του γιού της, Φίλιππου

H σχετική ανακοίνωση:

“Μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης ο Σύλλογος αποχαιρέτισε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές μορφές που φόρεσαν το «τριφύλλι».

Από την πρώτη στιγμή το Δ.Σ. ήταν σε επαφή με την οικογένεια της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και παράλληλα με την ελληνική πρεσβεία στη Ρουμανία.

Αποφάσισε από την πρώτη ημέρα κάποιες κινήσεις που δεν ήταν ανακοινώσιμες λόγω της κατάστασης και της νεκρώσιμου ακολουθίας. Κύριο μέλημα όλων ήταν η διακριτικότητα και να παρέχει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ουσιαστική και πρακτική βοήθεια στην οικογένεια.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αποφάσισε:

Α) Την ανάληψη των εξόδων της κηδείας αντί για κατάθεση στεφάνου.

Β) Την συνεχόμενη επικοινωνία και συνεννόηση με την οικογένεια για να έχει ο Φίλιππος (ο γιος της Ρούξι) τη στήριξη του Συλλόγου, με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες του ίδιου και των ανθρώπων που τον επιμελούνται.

Γ) Τη διοργάνωση φιλικού αγώνα προς τιμή της που θα είναι καλεσμένη η οικογένεια της και στο πλαίσιο αυτού θα υψωθεί η φανέλα με το νούμερο 9 στην οροφή του κλειστού γηπέδου «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ο αγώνας θα γίνει με την έναρξη της νέας σεζόν και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Δ) Στους επόμενους αγώνες των ομαδικών αθλημάτων μας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και τα τμήματα θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους”.

To άρθρο Παναθηναϊκός ΑΟ: Έτσι θα τιμήσει τη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου ο Ερασιτέχνης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button