ΕνημέρωσηΠολιτική

Εξιχνιάστηκε η δολοφονική απόπειρα στα Σεπόλια σε βάρος 34χρονου – Galaksias Portal News

Ένα παλιό χρέος ύψους χιλίων ευρώ και κάποιες κουβέντες που έθιγαν το θύμα της δολοφονικής επίθεσης ήταν η αφορμή για να βγουν τα όπλα στις αρχές Φεβρουαρίου στα Σεπόλια.

Αυτή ήταν η αιτία των πυροβολισμών που έπεσαν στην οδό Σιδηροκάστρου, σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που εξιχνίασαν την υπόθεση. Δράστες, είναι τρία άτομα, δύο 20χρονοι και 18χρονος, οι οποίοι έχουν μεν ταυτοποιηθεί αλλά διαφεύγουν της σύλληψης. Ο άνθρωπος που πυροβόλησε τον 34χρονο ήταν ο 20χρονος ο οποίος «επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο με τους συγκατηγορούμενούς του, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε επανειλημμένα με το 9αρι όπλο που είχε μαζί του». Το θύμα ενώ είχε τραυματιστεί είχε μπει στο αυτοκίνητο του και στην Ιερά οδό είχε ζητήσει την βοήθεια αστυνομικών της ΟΠΚΕ που τυχαία περνούσαν από το σημείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς και τον ιατροδικαστή που τον είχε εξετάσει «τα τραύματά του χαρακτηρίστηκαν ως «βαριά και επικίνδυνη σωματική βλάβη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το μηχανάκι του 20χρονου έξω από ένα συνεργείο μοτοσικλετών και κάτω από την σέλα βρήκαν ένα πιστόλι με έναν γεμιστήρα, ο οποίος περιείχε δύο φυσίγγια διαμετρήματος 9mm. Εικάζουν ότι είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ενώ είναι σε αναμονή των απαντήσεων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Όσον αφορά στον δράστη, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν, αμέσως μετά την επίθεση διέφυγε στην Αλβανία και ακολούθως στην Αγγλία.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button