Τρόπος Ζωής

Έγινε πατέρας – Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση – Galaksias Portal News

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (8.2.2024) ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Δήμητρα Βαμβακούση γέννησε το βράδυ της Πέμπτης ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους περίπου 3,900 γραμμαρίων, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή ευτυχία τους.

Η χαρμόσυνη είδηση δημοσιεύτηκε από το youfly και προβλήθηκε μέσα από το Happy Day, το πρωί της Παρασκευής. Η Δήμητρα Βαμβακούση μπήκε στο μαιευτήριο λίγο μετά τις 8 το απόγευμα και γύρω στις 23:30 γέννησε την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό και νικητή του Survivor.

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης ξεκίνησαν όταν η Δήμητρα Βαμβακούση εμφανίστηκε στον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο με φουσκωμένη κοιλίτσα. Ωστόσο οι δυο τους επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά λίγους μήνες αργότερα με μια ανάρτηση στα social media.

 

«Αισθάνομαι ευλογημένη γιατί υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που προσπαθούν. Δε μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να πράξω διαφορετικά επειδή δεν ήμουν έτοιμη. Ήμασταν στα σκαριά της σχέσης μας με τον Γιώργο και δεν είχα προλάβει να τον γνωρίσω καλά, λόγω και των υπόλοιπων συνθηκών και δυσκολιών που επικρατούσαν παράλληλα. Όμως, δεν επιλέγεις τη στιγμή που θα γνωρίσεις έναν άνθρωπο, τυχαίνει και βρίσκεται μπροστά σου» είχε εξομολογηθεί η Δήμητρα Βαμβακούση για την εγκυμοσύνη της.

 

To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος: Έγινε πατέρας – Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button