Υγεία & Διατροφή

Ο ΥΠΕΞ Κουλέμπα ανησυχεί για τη δυτική βοήθεια που παρέχεται «με το σταγονόμετρο» – Galaksias Portal News

Ο επικεφαλής της ουκρανικής διπλωματίας προειδοποίησε την Παρασκευή τους Δυτικούς για τη “βοήθεια με το σταγονόμετρο” που παρέχεται στο Κίεβο, δηλώνοντας ότι οι τακτικές παραδόσεις στρατιωτικού υλικού θα επιτρέψουν να αποφευχθεί μια επέκταση του πολέμου εκτός της Ουκρανίας.

“Η στρατηγική που συνίσταται στην παροχή της βοήθειας στην Ουκρανία με το σταγονόμετρο δεν λειτουργεί πλέον”, δήλωσε ο Ντμίτρο Κουλέμπα κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Βίλνιους. “Ως εδώ και, εάν τα πράγματα συνεχίσουν όπως έχουν τώρα, αυτό δεν θα τελειώσει καλά για όλους εμάς”, πρόσθεσε στο τέλος μιας συνάντησης με τους ομολόγους του από τη Γαλλία, τη Λιθουανία, τη Λετονία και στην Εσθονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κουλέμπα απηύθυνε έκκληση για “προμήθειες χωρίς περιορισμούς και εγκαίρως όπλων και πυρομαχικών ώστε να εξασφαλιστεί ότι η Ουκρανία θα νικήσει τη Ρωσία”.

Ο υπουργός ζήτησε επίσης να μεταφερθούν στο ουκρανικό έδαφος οι στρατιωτικές εκπαιδεύσεις που πραγματοποιούν οι Δυτικοί, οι υπηρεσίες συντήρησης των όπλων, καθώς και η παραγωγή στρατιωτικών εξοπλισμών — μια διαδικασία που μπορεί να δημιουργήσει ένα υλικοτεχνικό πλεονέκτημα για τη χώρα του, όπως δήλωσε.

Ο Κουλέμπα κάλεσε επίσης όλους αυτούς που αμφιβάλλουν ότι ο πόλεμος μπορεί να ξεπεράσει τα σύνορα της Ουκρανίας, να “αφυπνιστούν και να διαβάσουν τα βιβλία της ιστορίας”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό θα καταστήσει δυνατό, όπως τόνισε, “να αποφευχθεί μια κατάσταση όπου θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις σε μια τελείως διαφορετική κλίμακα της τραγωδίας για να προασπίσετε τα δικά σας χωριά, τις πόλεις, τα εδάφη”.

“Αδύναμες αποφάσεις, όχι άλλος πόλεμος. Ισχυρές αποφάσεις, το τέλος του πολέμου. Είναι απλό”, δήλωσε.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button