Επικαιρότητα

«Προσπάθησε να του βάλει χέρι, είναι σοκαρισμένος» – Galaksias.com

«Τα παιδιά έχουν φάκελο στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση», λέει ο πατέρας του 15χρονου που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από τρεις συμμαθητές του κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα

Ο πατέρας του 15χρονου περιγράφοντας στο newsit.gr το σκηνικό σε ξενοδοχείο, όπου διέμεναν μαθητές και καθηγητές εν μέσω σχολικής εκδρομής, αναφέρει ότι «ο μικρός είχε πάει τριήμερη στα Ιωάννινα. Το τελευταίο βράδυ ο γιος μου αρρώστησε, κρύωσε, είχε λίγο πυρετό και μόλις γύρισαν από την τελευταία έξοδο του σχολείου, επειδή ήταν και κουρασμένος και ταλαιπωρημένος και άρρωστος, πήγε στο δωμάτιό του γρήγορα, ξάπλωσε και τον πήρε ο ύπνος».

Και περιγράφει, τι έκαναν οι συμμαθητές στο παιδί του. «Αυτοί οι τρεις, πήγαν μετά και ενώ κοιμόταν, οι δύο έκαναν χαβαλέ, τον κοιτούσαν και γελούσαν και ο ένας προσπάθησε να του βάλει χέρι, κάτι προσπάθησε να κάνει. Ο πιτσιρικάς μου ξύπνησε εκείνη την ώρα και φώναξε “βοήθεια”, πανικοβλήθηκε και αυτοί οι τρεις έφυγαν κατευθείαν.

Ο γιος μου ήταν ολομόναχος και ήταν η ώρα προχωρημένη, δεν είχε ούτε το κουράγιο ούτε την ψυχολογία να πάει κάπου να πει κάτι. Κι όταν ξύπνησε το πρωί, συνειδητοποίησε τί πήγαν να του κάνουν και πήγε στους καθηγητές και τους το ανέφερε. Εμένα δεν μου είχε πει τίποτα».

«Μόλις γύρισε από την εκδρομή και ήρθε σπίτι τον ρώτησα πώς τα πέρασε και μου λέει ”καλά αλλά έγινε αυτό, πήγαν να μου εξηγηθούν έτσι”. Εκείνη την ώρα που μου είπε αυτό το πράγμα, πήγα και συνάντησα τον πατέρα του παιδιού, στις 11:30 το βράδυ. Χωρίς φωνές, χωρίς τραπουκισμούς. Του είπα ότι έγινε αυτή η κίνηση εναντίον του παιδιού μου. Σοκαρίστηκε και αυτός ο άνθρωπος, δεν το περίμενε. Μου έλεγε “αποκλείεται το δικό μου το παιδί”», λέει στο newsit.gr.

Έπειτα σύμφωνα με τον πατέρα του 15χρονου μαθητή, «πήγαμε το πρωί σε ιατροδικαστή για να εξετάσουν το παιδί. Όλα καλά. Αυτό που έγινε ήταν πάνω από τα ρούχα. Δεν του έβγαλαν τα ρούχα. Ευτυχώς που ξύπνησε. Το παιδί είναι λίγο σοκαρισμένο, τρομαγμένο».

Όπως μας αναφέρει, τα τρία παιδιά που ενόχλησαν τον γιο του, έχουν φάκελο στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Αυτοί οι τρεις είναι γόνοι καλών οικογενειών στην περιοχή. Βγήκε ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και είπε ότι τα συγκεκριμένα 3 άτομα έχουν φάκελο στη δευτεροβάθμια, έχουν απασχολήσει για διάφορα σκηνικά και για άλλους μαθητές και θα διενεργηθεί εξεταστική και ΕΔΕ στους καθηγητές και το περιστατικό έχει πάρει τον δρόμο του νόμου. Επικοινώνησε μαζί μου η ίδια υπουργός Παιδείας».

Ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό, αναφέρει στο newsit.gr και περιστατικά βίας μεταξύ μαθητών. «Σε άλλο σχολείο του Βόλου, μαθητής ξυλοκόπησε άγρια αυτιστικό παιδί. Προχθές 14χρονοι, μαθητές Γυμνασίου έβγαλαν μαχαίρια και μαχαίρωσε το ένα το άλλο. Τι άλλο θα δούμε;», καταλήγει μιλώντας στο newsit.gr ο πατέρας του 15χρονου θύματος.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button