ΑθλητικάΕνημέρωση

Φυλάκιση 18 μηνών στην υπεύθυνη για τα όπλα της ταινίας «Rust» για τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας – Galaksias Portal News

H Χάνα Γκουτιέρες-Ριντ, υπεύθυνη για τα όπλα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε φυλάκιση 18 μηνών για τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς τον Οκτώβριο του 2021.

Τον περασμένο μήνα η 27χρονη Γκουτιέρες-Ριντ είχε κριθεί ένοχη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας επειδή έβαλε κατά λάθος αληθινή σφαίρα στο περίστροφο του Άλεκ Μπόλντουιν, με το οποίο ο διάσημος ηθοποιός πυροβόλησε στη διάρκεια πρόβας, σκοτώνοντας τη Χάτσινς και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνήγορος υπεράσπισης Τζέισον Μπόουλς είχε ζητήσει αναστολή εκτέλεσης της ποινής, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε με το σκεπτικό της «έλλειψης μεταμέλειας». Η εισαγγελέας Κάρι Μόρισεϊ υπενθύμισε πως η κατηγορούμενη είχε χαρακτηρίσει «ηλίθιους» τους ενόρκους και έκανε λόγο για «πληρωμένους» δικαστικούς λειτουργούς, ενώ εξακολουθούσε να επιρρίπτει σε άλλους τις ευθύνες για το φονικό στα γυρίσματα.

Η δίκη του Άλεκ Μπόλντουιν έχει οριστεί στις 10 Ιουλίου, αφότου επιτροπή ενόρκων άσκησε τον Ιανουάριο δίωξη σε βάρος του για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button