Κόσμος

Ραγίζει καρδιές το αντίο στον «Απόλλο» του «Ρόκι» – Galaksias.com

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ξαφνικού θανάτου του ηθοποιού Καρλ Γουέρδερς, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών «Ρόκι», Σιλβέστερ Σταλόνε, αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον συμπρωταγωνιστή του.

Ο ξαφνικός θάνατος του «Απόλλο» βύθισε στη θλίψη τον κόσμο του Χόλιγουντ, με τον Σταλόνε να στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσω των social media.

Ο Σταλόνε, προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, σημειώνοντας πως οφείλει τόσα πολλά για την καριέρα του και την επιτυχία του στον Καρλ Γουέδερς. Ανέφερε πως ο Γουέδερς είχε έναν μαγνητισμό και ενέργεια που τον έκανε τόσο ξεχωριστό. Ειδικά για το Ρόκι και τις συνέχειες του.

https://www.instagram.com/reel/C23T4jHu0B9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σήμερα είναι μια πολύ λυπηρή μέρα για μένα», σημείωσε αρχικά ο διάσημος ηθοποιός και συνέχισε: «Χάσαμε έναν θρύλο. Η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο την ημέρα που γνώρισα τον Καρλ Γουέδερς. Αναπαύσου με δύναμη Απόλλο, συνέχισε να χτυπάς».

Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο με το συγκινητικό «αντίο» του Σιλβέστερ Σταλόνε γυρίστηκε μπροστά από τον διάσημο πίνακα που αναπαριστά το τέλος του Rocky III.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button