Υγεία & Διατροφή

Τι είναι το Galaxy Massage; – Galaksias Portal News

Το Galaxy massage είναι ένας άριστα διαμορφωμένος χώρος που έγινε με αγάπη, μεράκι και αισθητική για όλους εσάς.

Τι μας ξεχωρίζει;

Ο επαγγελματισμός, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός στον άνθρωπο που επισκέπτεται τον χώρο μας είναι κάποιες από τις βασικές μας προτεραιότητες στο Galaxy massage.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σ έναν απόλυτα καθαρό και ασφαλή χώρο, το έμπειρο & άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας προσφέρει πάντα τον καλύτερο του εαυτό έτσι ώστε ο κάθε πελάτης μας να μένει ικανοποιημένος.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από εξιδεικευμένους μασέρ με πολύχρονη εμπειρία. Γνωρίζοντας πόσο μεγάλη σημασία έχει η σωστή χαλάρωση σ ένα σώμα που έχει ανάγκη να αποσυμφορηθεί μετά από μια έντονη και κουραστική ημέρα, οι θεραπευτές μας είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν ξεχωριστές συνεδρίες μασάζ για χαλάρωση και ευεξία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί κάποιος πρέπει να κάνει μασάζ;

Το μασάζ είναι τέχνη. Είναι ανάγκη και όχι  πολυτέλεια.

Είναι τρόπος αποφόρτισης από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας.

Είναι ενσάρκωση της αρχαίας ρήσης: Νους υγιής εν σώματι υγιή.

Είναι ταυτόχρονα φροντίδα σώματος και πνεύματος.

Galaxy massage

Υπηρεσίες

Η μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών μας όπως: απλό χαλαρωτικό μασάζ με ήπιες και χαλαρές κινήσεις, αλλά και μασάζ με ιδιαίτερες ανάγκες σε μυοσκελετικά προβλήματα (αυχένα, πλάτη, μέση), είναι δω στο Galaxy massage.

Με συγκεκριμένες τεχνικές για την αντιμετώπιση του άγχους , του στρες, και των αυπνιών, αλλά και υπηρεσίες προσώπου, προσφέροντας λάμψη, ενυδάτωση και αντιγήρανση.

Ελάτε να μας γνωρίσετε και είμαστε σίγουροι ότι από την πρώτη κιόλας επίσκεψή σας , ο χώρος μας θα γίνει κι ο δικός σας χώρος που θα σας ξεκουράζει, αναζωογονήσει και θα σας ταξιδέψει σ έναν γαλαξία απόλαυσης και χαλάρωσης.

Σας περιμένουμε!

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button