Κόσμος

Όσα πρέπει να γνωρίζετε – Galaksias.com

Το γεγονός αυτό στα μεταγενέστερα χρόνια έκανε τους επιστήμονες να ερευνήσουν τι είναι αυτό που κάνει τους σκύλους να καταλαβαίνουν τόσα πολλά για τα φυσικά φαινόμενα.

Η ακοή τους είναι αυτή που τους βοηθάει να καταλαβαίνουν πότε θα κάνει σεισμό, όπως ξέρουμε οι σκύλοι έχουν πάρα πολύ καλή ακοή και με αυτό τον τρόπο μπορούν να ακούσουν τις πλάκες της γης να χτυπάνε μεταξύ τους, ένα άλλο ενδεχόμενο θέλει τους σκύλους να καταλαβαίνουν τους σεισμούς μέσω των ποδιών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός βέβαια από τους σεισμούς μπορούν να καταλάβουν και το πότε έρχεται μια καταιγίδα. Οι καταιγίδες έχουν την ιδιότητα να γεμίζουν την ατμόσφαιρα με ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και κατά συνέπεια αυτό να μπορούν οι σκύλοι να το καταλάβουν. Με την ακοή και πάλι αλλά και με την όσφρηση τους μπορούν να προβλέψουν και αυτό το φαινόμενο.

Οι σκύλοι λόγω της αυξημένης όσφρησης τους μπορούν να καταλάβουν εάν το αφεντικό τους έχει καρκίνο. Οι σκύλοι έχουν την ιδιότητα να μπορούν να μυρίζουν τους ανθρώπους και να καταλαβαίνουν εάν είναι άρρωστοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οσμές των ασθενειών είναι πολύ λεπτές και εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να καταφέρουμε να τις οσμηστούμε όπως ένας σκύλος.

Στα θέματα υγείας οι σκύλοι μπορούν να μας βοηθήσουν για αρκετές ασθένειες ακόμη και για την επιληψία. Βέβαια υπάρχουν σκύλοι που εκπαιδεύονται ώστε να μπορούν να εντοπίζουν ασθένειες για να καταφέρουν να βοηθήσουν το αφεντικό τους σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ωστόσο, ο σκύλος μπορεί να καταλάβει ακόμα και το πότε μια έγκυος θα γεννήσει.

Οι αισθήσεις τους είναι οξυμένες στο μεγαλύτερο σημείο, όπως και η χρήση τους, σίγουρα θα έχετε δει πως χρησιμοποιούνται σχεδόν παντού και συνδράμουν στις προσπάθειες των ανθρώπων να βοηθήσουν τον κόσμο στις δύσκολες στιγμές.

Ο σκύλος είναι ένα ζώο, το οποίο με τη σωστή εκπαίδευση και φροντίδα μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις στην ζωή μας.

Μην ξεχνάτε πως ο σκύλος επικοινωνεί με το ένστικτό τους και αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε και του λέτε.

Πηγή: govastiletto.gr

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button