ΕνημέρωσηΟικονομία

Ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ μιλάει για τα μεγάλα παιχνίδια του τριημέρου από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ να προσφέρει ένα πλούσιο μενού σε όλα τα σπορ και τις διοργανώσεις. Το ενδιαφέρον του κοινού κορυφώνεται ενόψει των δυνατών αναμετρήσεων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Όπως σχολιάζει ο κ. Δημήτρης Βουδούρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στα Άνω Πετράλωνα: «Κάθε φορά που βγαίνει νέο κουπόνι, ο κόσμος θα το μελετήσει και θα… κυκλώσει τους αγώνες που τον ενδιαφέρουν. Το κοινό επισκέπτεται το κατάστημα για να παρακολουθήσει τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, να δοκιμάσει τις ικανότητές του στις προβλέψεις, να συζητήσει με τους παρευρισκόμενους και να διασκεδάσει. Συνήθως στα σημαντικά παιχνίδια η κίνηση αυξάνεται και εμείς κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να εξυπηρετούμε με ταχύτητα και ασφάλεια, πάντα σύμφωνα με τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό».

Ο κ. Δημήτρης Βουδούρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στα Άνω Πετράλωνα

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger