Τρόπος Ζωής

«Η χειρότερη περίοδος ήταν όταν στοχοποιήθηκε η οικογένειά μου» – Τι είπε η Μαρίνα Πατούλη για την υπόθεση με τα χρυσά σαλόνια

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στο MEGA η Μαρίνα Πατούλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της.  

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Αντώνη Λαγουδάκη μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, αποκαλύπτοντας τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής της αλλά και το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά.

«Δέχθηκα την ψήφο εμπιστοσύνης στο δημοτικό συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης και ανέλαβα το κομμάτι του πολιτισμού. Ο μεγάλος έρωτας για μένα είναι το επάγγελμά μου ως καθηγήτρια, παράλληλα γεννήθηκε το μικρόβιο της ενασχόλησης με τα κοινά.

Είμαι υπέρμαχος των έξυπνων αγορών, με γεμίζει η ικανοποίηση το να μπορώ να αγοράσω ένα πολύ καλό προϊόν με το χαμηλότερο δυνατό κόστος», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Είμαι μόνη και είμαι πολύ καλά. Η χειρότερη περίοδος ήταν όταν στοχοποιήθηκε η οικογένειά μου με τα χρυσά σαλόνια. Δεν το επιτρέπω όταν χλευάζεται η οικογένειά μου.

Το παιδί μου πήγαινε σχολείο και ένιωθε ψυχολογική πίεση ενώ είχαν χλευάσει και την πεθερά μου. Ο γιος μου είναι αυστηρός κριτής και με αυστηρό τρόπο», πρόσθεσε η ίδια. 

Κλείνοντας, η Μαρίνα Πατούλη είπε: «Η μαγειρική δεν είναι από τα μεγαλύτερά μου πλεονεκτήματα, δεν ξέρω οι καλεσμένοι κατά πόσο θα μείνουν ικανοποιημένοι με τις μαγειρικές μου ικανότητες».

To άρθρο «Η χειρότερη περίοδος ήταν όταν στοχοποιήθηκε η οικογένειά μου» – Τι είπε η Μαρίνα Πατούλη για την υπόθεση με τα χρυσά σαλόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button