ΕνημέρωσηΠολιτική

Τον αγαπάω… – Galaksias Portal News

Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε σήμερα ότι ήταν «ευγνώμων» που επισκέφτηκε τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο και ελπίζει ότι η διάγνωση του καρκίνου μπορεί να θεραπεύσει τη ρήξη του με τη βασιλική οικογένεια, λέγοντας: «Αγαπώ την οικογένειά μου».

Ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε δημόσια για πρώτη φορά από τότε που ο Κάρολος ανέβαλε όλα τα δημόσια καθήκοντα την περασμένη εβδομάδα μετά τη διάγνωση με καρκίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μίλησε στο Good Morning America του ABC για την επίσκεψή του στο Λονδίνο χωρίς τη Μέγκαν και τα παιδιά τους, μετά την ανακοίνωση για την υγεία του Καρόλου.

Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή του GMA, Will Reeve, πώς ήταν για εκείνον το σύντομο ταξίδι πίσω στο σπίτι «συναισθηματικά», ο Χάρι απάντησε: «Εμ, κοίτα, αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να μπω σε ένα αεροπλάνο και να πάω να τον δω και να περάσω  κάποιο χρόνο μαζί του, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ριβ, γιος του αείμνηστου ηθοποιού του Σούπερμαν Κρίστοφερ Ριβ, ο οποίος έμεινε παράλυτος το 1995, είπε: «Έχω αντιληφθεί επίσης στη ζωή μου ότι ένα είδος ασθένειας στην οικογένεια μπορεί να φέρει την επανένωση σε μια οικογένεια. Είναι δυνατόν σε αυτή την περίπτωση;».

Ο Χάρι απάντησε: «Απολύτως. Ναι, είμαι σίγουρος. Σε όλες αυτές τις οικογένειες το βλέπω σε καθημερινή βάση. Νομίζω ότι οποιαδήποτε ασθένεια φέρνει κοντά τις οικογένειες».

Ο Χάρι μίλησε για την πιθανότητα να γίνει πολίτης των ΗΠΑ, τη ζωή του με τη Δούκισσα του Σάσεξ στην Καλιφόρνια και τους Αγώνες Invictus. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί αργότερα σήμερα.

Στην αρχή της εκπομπής, αναφέρθηκε ότι η συνομιλία θα ήταν «ένας προς έναν» με τον πρίγκιπα Χάρι σχετικά με τη διάγνωση καρκίνου του πατέρα του, τη σχέση του με τη βασιλική οικογένεια, πώς είναι ως μπαμπάς κ.ά..

Ο Δούκας, ο οποίος ζει στο Montecito με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet, πήγε στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη εβδομάδα για να δει τον βασιλιά.

Αλλά δεν υπήρξε συνάντηση με τον αδερφό του, τον πρίγκιπα της Ουαλίας και εκτελών χρέη αντιβασιλέα, αφού ο Χάρι πέρασε έμεινε περίπου 45 λεπτά στο Clarence House βλέποντας τον πατέρα του.

Σημειώνεται ότι η Μέγκαν υπέγραψε συμφωνία με τη Lemonada Media για την ηχογράφηση νέων εκπομπών podcast και η εταιρεία θα διανείμει την προηγούμενη σειρά της.

Το podcast της Archetypes σχετικά με τα γυναικεία στερεότυπα προβλήθηκε για μία μόνο σειρά προτού λήξει μια επικερδής συμφωνία με το Spotify το 2023.

Το ζευγάρι κυκλοφόρησε και πάλι στον ιστότοπό του Archewell, το όνομα του ιδρύματός του, επαναφέροντάς το στο Γραφείο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Ένα κινηματογραφικό συνεργείο με επικεφαλής τον κ. Ριβ παρακολουθεί τον Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ από τότε που έφτασαν στον Καναδά την Τρίτη για μια εκδήλωση αντίστροφης μέτρησης για τους Αγώνες Invictus στο Γουίστλερ και το Βανκούβερ.

 

Εν τω μεταξύ, το Παλάτι επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο αδερφός του Χάρι, πρίγκιπας Γουίλιαμ, θα παραστεί στα Βραβεία Κινηματογράφου Bafta στο Royal Albert Hall του Λονδίνου αυτήν την Κυριακή το απόγευμα.

Τέλος, Χάρι και Μέγκαν δέχθηκαν πυρά τις τελευταίες ημέρες για τη νέα τους ιστοσελίδα Sussex.com, ιδιαίτερα για το οικόσημο – το οποίο οι επικριτές ισχυρίζονται ότι παραβιάζει την υπόσχεσή τους στην εκλιπούσα Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ όταν παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα.

Η απόφασή τους να αλλάξουν τα επώνυμα των παιδιών τους Archie και Lilibet σε Sussex έχει επίσης προκαλέσει δυσφορία στο παλάτι.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button