Επικαιρότητα

Στο νοσοκομείο ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών – Galaksias.com

Ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών, που παραμένει προσωρινά κρατούμενος μέχρι την απολογία του την Τετάρτη, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρεται ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζουν στην Κορινθία, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών, που παραμένει προσωρινά κρατούμενος μέχρι την απολογία του την Τετάρτη, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το Mega.

Υπενθυμίζεται πως ο 45χρονος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απείθεια στο Νόμο, που προέβαλε ο 15χρονος γιος του κατά την προσαγωγή του, και για τη μη φοίτηση των ανήλικων τέκνων του.

«Δεν υπάρχει ζήτημα αιμομιξίας»

Ο δικηγόρος του πατέρα της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος υποστήριξε ότι ο πελάτης του κατασυκοφαντείται, διότι δεν υπάρχει υπόθεση αιμομιξίας, όπως αφήνουν τα κανάλια να εννοηθεί. «Τα αδικήματα του πατέρα δεν είναι ικανά για να διατηρήσουν την κράτηση».

Επιπλέον, ο κ Θεοδωρόπουλος διευκρίνισε ότι στους δύο γονείς δεν έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα των παιδιών και ο εντολέας του δεν κατηγορείται για έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο κι ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο.

Καταλήγοντας ο κ. Θεοδωρόπουλος προέτρεψε τον πελάτη του να αποκαλύψει το μέρος που βρίσκονται τα παιδιά του με την μητέρα τους.

Ήταν στέλεχος της Χρυσής Αυγής

Εντωμεταξύ ο ίδιος ο 45χρονος αποκάλυψε – σύμφωνα με το MEGA- ότι υπήρξε στέλεχος της Χρυσής Αυγής πριν ακόμα μπει στην Βουλή προτού αποχωρήσει.

Ειδικότερα, αυτοπροσδιορίστηκε ως το «δεξί χέρι» ενός υψηλόβαθμου στελέχους της «Χρυσής Αυγής» και συγκεκριμένα του Ηλία Παναγιώταρου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button