Τρόπος Ζωής

«Καλό τεστ για τον Πανιώνιο ο προημιτελικός με Προμηθέα» – Galaksias Portal News

Ως ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας αντιμετωπίζει ο προπονητής του Πανιωνίου, Άρης Λυκογιάννης, τον προημιτελικό της Παρασκευής (16/2, 21:00, COSMOTE SPORT 5 HD) με τον Προμηθέα για το final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Ο βασικός στόχος είναι η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Όμως είναι αρκετά μεγάλη υπόθεση για τον Πανιώνιο που για δεύτερη συνεχή σεζόν κατέκτησε το UNICEF Trophy και μέσω αυτού συμμετέχει στο ΟΠΑΠ Final 8. Από εκεί και πέρα, ευχόμαστε να γίνει μια ωραία διοργάνωση, με όμορφα παιχνίδια και να δούμε κάτι διαφορετικό. Θα είναι ένα καλό τεστ για μας», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Άρης Λυκογιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε αρκετά θέματα τραυματισμών. Παίζουμε με έναν λιγότερο Αμερικανό, που μας έδινε λύσεις στο θέμα της ενέργειας. Το βασικό είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ επιθετικό ταλέντο, πολύ καλές αποστάσεις και καλούς σουτέρ σε όλες τις θέσεις. Πρέπει να προστατέψουμε τη ρακέτα μας, να παίξουμε αρκετά κλειστά και να δούμε από εκεί και πέρα τι μπορεί να γίνει», πρόσθεσε.

Ο Νίκος Γκίκας είπε με τη σειρά του: «Η πρώτη θέση που έχουμε στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν και η πρόκριση μέσω του UNICEF Trophy στο ΟΠΑΠ Final 8 δείχνει ότι ο Πανιώνιος έχει βάλει τις βάσεις για να επιστρέψει εκεί που του αξίζει. Το όραμα της διοίκησης και του οργανισμού με έκανε να έρθω σε αυτή την ομάδα και επειδή είμαι από τη Νέα Σμύρνη ήθελα να παίξω στην ομάδα που είναι δίπλα στο σπίτι μου. Το ρόστερ έχει παιδιά που έχουν παίξει μέχρι και στην Εθνική ομάδα, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες και διεκδικεί πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγάλη δύναμη».

Τέλος, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ανέφερε: «Θέλουμε να το χαρούμε, να παίξουμε χωρίς άγχος. Είναι μια όμορφη γιορτή για τον κόσμο και θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε. Ο κύριος στόχος μας είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία, αλλά θέλουμε να τεστάρουμε τις δυνατότητές μας απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Προμηθέας. Η προετοιμασία είναι ίδια με όλα τα παιχνίδια και ευελπιστώ ότι θα φανούμε πολύ ανταγωνιστικοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button