ΑθλητικάΕνημέρωση

To Νetflix θα κυκλοφορήσει σειρά για την ιστορική σεζόν του τρεμπλ από την Mάντσεστερ Σίτι

Το Netflix θα κυκλοφορήσει μια σειρά για την Μάντσεστερ Σίτι, αφιερωμένη στο ιστορικό τρεμπλ των «πολιτών» με την κυκλοφορία της να είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο.

Συγκεκριμένα το Netflix θα βγάλει μια καινούργια σειρά – ντοκιμαντέρ για την περσινή σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατέκρησε το τρεμπλ(πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League).

Μάλιστα η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα τον προσεχή Απρίλιο, με τα επεισόδια να περιέχουν «πλούσιο» υλικό από τα αποδυτήρια του συλλόγου.

Όπως είναι λογικό η Μάντσεστερ Σίτι θα δώσει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να απολαύσουν τις καλύτερες στιγμές από την «μαγική» σεζόν 2022-23, στην οποία ο σύλλογος κατέκτησε τα τρία βασικά τρόπαια.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που το Netflix θα κυκλοφορήσει αθλητικά σειρά παρόμοιου τύπου, αφού στην συγκεκριμένη πλατφόρμα υπάρχουν αρκετές παρόμοιες, με διάφορους συλλόγους.

 

 

To άρθρο To Νetflix θα κυκλοφορήσει σειρά για την ιστορική σεζόν του τρεμπλ από την Mάντσεστερ Σίτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button