ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει ελεύθερος μετά την απόρριψη των εφέσεων – Galaksias Portal News

Λιγότερο από ένα μήνα μετά την αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες, το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε τις εφέσεις κατά της αποφυλάκισης του ποδοσφαιριστή, που καταδικάστηκε για βιασμό σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκιση.

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης ανακοίνωσε ότι «απορρίπτει τις προσφυγές που υποβλήθηκαν κατά της απόφασης με την οποία χορηγήθηκε αποφυλάκιση με εγγύηση στον κρατούμενο Ντάνιελ Άλβες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα, της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν αποφυλακίστηκε με την καταβολή εγγύησης ενός εκατομμυρίου ευρώ, ποσό που χρειάστηκε πέντε ημέρες για να ανακτήσει.

Αποφυλακίστηκε στις 25 Μαρτίου από τη φυλακή Μπράιανς 2 στο Σαν Εστεμπάν Σασροβίρας, 40 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Βαρκελώνης και δεν έκανε καμία δήλωση.

Κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας τη νύχτα της 30ης προς 31η Δεκεμβρίου 2022 σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη, ο Ντάνι Άλβες τέθηκε υπό κράτηση μετά τη σύλληψή του λίγες μέρες αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Φεβρουάριο του 2024 του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσεράμισι ετών και ως εκ τούτου έμεινε πίσω από τα κάγκελα.

Ο δικηγόρος του, ο οποίος άσκησε έφεση σε αυτή την καταδίκη, είχε καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, ενώ τόσο η εισαγγελία όσο και ο πολιτικός διάδικος ήταν αντίθετοι, θεωρώντας ότι ο κίνδυνος φυγής ήταν σημαντικός.

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης έδωσε τελικά το πράσινο φως σε αυτή την αποφυλάκιση εν αναμονή της έφεσης μετά την καταβολή προκαταβολής ενός εκατομμυρίου ευρώ, την αφαίρεση των δύο ισπανικών και βραζιλιάνικων διαβατηρίων του και την απαγόρευση εξόδου από την Ισπανία.

Επίσης, του απαγορεύεται να πλησιάζει σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σπίτι ή τον χώρο εργασίας του θύματος και να έρχεται σε επαφή μαζί του. Ο παίκτης πρέπει να παρουσιάζεται στο δικαστήριο της Βαρκελώνης κάθε Παρασκευή.

Η εισαγγελία και ο πολιτικός διάδικος άσκησαν επίσης έφεση για την ποινή φυλάκισης τεσσεράμισι ετών, θεωρώντας την πολύ χαμηλή.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Άλβες, ηλικίας 40 ετών, διαβεβαίωσε ότι η σεξουαλική σχέση ήταν συναινετική, αλλά η υπεράσπισή του είχε αποδυναμωθεί από τις πολυάριθμες αλλαγές των εκδοχών του, που καθόρισε η εισαγγελία.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button