Τρόπος Ζωής

Ποιά είναι η κατάσταση της υγείας του σήμερα και τι ισχύει με την αποζημίωση

Για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη αλλά και τι συμβαίνει με την αποζημίωση που έλαβε μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε το 2017, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο δικηγόρος του, Αγαμέμνων Τάτσης.

«Όπως γνωρίζετε, ήταν ένας πολυτραυματίας με σοβαρές βλάβες σε πάρα πολλά όργανα του σώματός του, με ότι αυτό σημαίνει… Πρέπει να πούμε ότι ένα ιατρικό θαύμα ήταν το ότι έζησε, και ένα δεύτερο το ότι γίνονται προσπάθειες σοβαρής ανάκαμψής του.

Είναι εκπληκτική η δουλειά που έκαναν οι φυσικοθεραπευτές, σε βαθμό, που όπως με πληροφόρησαν, να αποτελέσει και αντικείμενο ιατρικής βιβλιογραφίας.

Αυτό που μου έμεινε από αυτή την υπόθεση, και από αυτά που έχουν δει τα δικά μου μάτια, αυτό που νομίζω ότι πρέπει να αναδυθεί είναι ένα, να φτιάξουμε στη χώρα μας λειτουργικά κέντρα αποκατάστασης.

Αυτό πρέπει να αναδείξουμε στον δημόσιο λόγο. Ο Κωνσταντίνος είχε την τύχη να πάει σε ένα εξαιρετικό ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης.

Όμως στα ιδιωτικά κέντρα αποκατάστασης τα κόστη είναι πολύ μεγάλα και το δημόσιο καλύπτει για ελάχιστο διάστημα την παραμονή τον ανθρώπων που το έχουν ανάγκη…», ανέφερε αρχικά ο Αγαμέμνων Τάτσης.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μίλησε και για το δικαστικό κομμάτι και το τι συμβαίνει με την αποζημίωση που κέρδισε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης για το τροχαίο.

«Δικαστικά, είμαστε στην ευχάριστη θέση για πρώτη φορά να πούμε ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε δικαστικό επίπεδο. Τα δικαστήρια εξέδωσαν τις δικαστικές αποζημιώσεις και μάλιστα, το Εφετείο τις επαύξησε», σημείωσε ο Αγαμέμνων Τάτσης.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button