Τρόπος Ζωής

Οι Coldplay ανυπομονούν να τραγουδήσουν στην Αθήνα στις 8 Ιουνίου και το «δείχνουν» στο TikTok – Galaksias Portal News

Οι Coldplay ανυπομονούν για τη συναυλία στην Αθήνα και δεν το κρύβουν, όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανέβασαν στο TikTok.

Μέσα από το επίσημο προφίλ τους στο TikTok, οι Coldplay ανέβασαν ένα βίντεο, στο οποίο εκφράζουν την ανυπομονησία τους για την πρώτη συναυλία τους στην Αθήνα, στις 8 Ιουνίου, με την οποία ξεκινούν και την καλοκαιρινή τους περιοδεία.

Το κλιπ περιλαμβάνει αποσπάσματα από διάφορα live του δημοφιλούς συγκροτήματος και στην περιγραφή, αναφέρεται:

«Ό,τι ονειρευόμαστε… δεν μπορούμε να περιμένουμε για την Αθήνα, στις 8 Ιουνίου».

Οι Coldplay θα δώσουν δύο συναυλίες στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 8 και 9 Ιουνίου. Η ευρωπαϊκή καλοκαιρινή περιοδεία της μπάντας ξεκινά από την Αθήνα, ενώ και τα δύο live είναι sold out.

 

 

@coldplay #Coldplay #ColdplayBangkok #HymnForTheWeekend #MusicOfTheSpheresWorldTour ♬ original sound – coldplay

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο συναυλίες των Coldplay στην Ελλάδα ήταν στον «αέρα» εξαιτίας του προβλήματος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.

Οι Coldplay ανακοίνωσαν την επίσκεψή τους στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2023, όταν στο live τους στο Άμστερνταμ έδειξαν ένα βίντεο για τη συνέχιση της περιοδείας τους «Music of the Spheres World Tour». 

 

To άρθρο «Ό,τι ονειρευόμαστε»: Οι Coldplay ανυπομονούν να τραγουδήσουν στην Αθήνα στις 8 Ιουνίου και το «δείχνουν» στο TikTok δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button