ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Πιστεύω ότι πάμε προς την σωστή κατεύθυνση» – Galaksias Portal News

Νέα ήττα γνώρισαν οι Μπακς, αυτή τη φορά στο Φοίνιξ από τους Σανς με 114-106. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το ματς, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια ενώ χαρακτήρισε απίστευτους τους Σανς, μια ομάδα που όπως χαρακτηριστικά είπε «πρέπει να διαλέξεις εάν θέλεις να πεθάνεις από κροκόδειλο, από φίδι ή από ιπποπόταμο»…

Συγκεκριμένα ο «Giannis» είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πώς αισθάνθηκε βλέποντας τον τραυματισμό του Μίντλετον, που προστέθηκε στις απουσίες των Λίλαρντ και Λόπεζ: «Είμαστε παίκτες και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε, να τα δίνουμε όλα. Πιστεύω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε αυτό, έπαιξαν σωστά, σκληρά σε όλο το παιχνίδι.

Προφανώς παίζαμε κόντρα σε μία πολύ-πολύ ταλαντούχα ομάδα, που μπορεί να σκοράρει όποτε θέλει. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά όμως, παίξαμε σκληρά, δεν κάναμε λάθη. Αν σου λείπουν 3 σταρ σου όμως είναι δύσκολο. Δεν πρέπει όμως να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες. Είμαστε παίκτες του NBA και όλοι έχουμε δουλέψει σκληρά για να φτάσουμε εδώ. Κάποιες φορές νικάς και κάποιες όχι».

Για το πώς ένιωσε που μάρκαρε τον Ντουράντ: «Προφανώς είναι δύσκολο. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, σίγουρα ανηκει στο Top-10 όλων των εποχών. Δεν γίνεται να τον αφήσουμε να πάει εκεί που θέλει και να σκοράρει. Έκανα ό,τι μπορούσα για να τον περιορίσω, αλλά είναι δύσκολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξέρετε, από την μία κατέβαζα την μπάλα, έπαιρνα ριμπάουντ, έκαναν σκριν σε κατάταση Pick and Roll και μετά γυρνούσα να παίξω άμυνα. Προσπάθησα να τον δυσκολέψω όσο μπορούσα. Σε κάποιες κατοχές σκόραρε και σε κάποιες όχι».

Για την καλή εικόνα των Μπακς στην άμυνα κόντρα σε μία ομάδα που πρέπει να διαλέξεις το… δηλητήριό σου όπως οι Σανς των 3 σταρ: «Είναι δύσκολο. Είναι απίστευτοι, διαλέγεις από τι θα πεθάνεις. Θες να πεθάνεις από κροκόδειλο, από φίδι ή ιπποπόταμο; Ό,τι και να διαλέξεις, είναι δύσκολο. Έχουν τον Μπούκερ, τον Μπιλ, τον Ντουράντ, αλλά και ο Άλεν μπορεί να σκοράρει, ανοίγει το γήπεδο, έβαλε μεγάλα σουτ και είναι απειλή. Πήρε επιθετικά ριμπάουντ, είναι ψηλός και δημιουργεί προβλήματα.

Οι Σανς είναι μία δύσκολη ομάδα να μαρκάρεις, αλλά στην άμυνα ήμασταν εκεί όλο το βράδυ. Πρέπει να δώσω εύσημα στους συμπαίκτες μου επειδή παλέψαμε χωρίς τον Λίλαρντ και τον Λόπεζ και με τον Μίντλετον να τραυματίζεται. Δεν τον λέω σαν δικαιολογία. Δεν βάλαμε το κεφάλι κάτω μετά από όλα αυτά λέγοντας ότι απλώς θα χάσουμε. Παλέψαμε, δώσαμε ό,τι είχαμε και στο τέλος χάσαμε επειδή είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα».

Για την καλή εικόνα της άμυνας των Μπακς παρά τις απουσίες: «Δεν έχεις επιλογή. Πρέπει να παίξεις άμυνα. Αν δεν το κάνεις θα δεχθείς 150 πόντους. Δεν έχεις επιλογή. Όπως είπα, όλοι έκαναν σπουδαία δουλειά, τους έκαναν δύσκολη την ζωή. Δεν τους άφησαν να βρουν ρυθμό και να νιώσουν άνετα.

Προφανώς στο 2ο μέρος οι Σανς βγήκαν στο παρκέ και έβαλαν δύσκολα σουτ. Κάναμε καλή δουλειά, απλώς δεν ήταν αρκετή».

Για το αν αισθάνεται περήφανος για την βελτίωση των Μπακς στην άμυνα υπό τις οδηγίες του Ντοκ Ρίβερς: «Ναι, σίγουρα. Ήταν δύσκολο. Θέλουμε χρόνο, αλλά ο Ρίβερς είναι εξαιρετικός προπονητής, σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό, σε προπονεί σκληρά, αλλά θα είναι δύσκολο. Δεν πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά τυχεροί. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα road trip της καριέρας μου αυτό.

Είναι εντάξει όμως. Πιστεύω ότι πάμε προς την σωστή κατεύθυνση. Το είπα και στο προηγούμενο ματς, δεν με ενδιαφέρει το σκορ, γιατί ξέρω πως όταν όλοι είναι υγιείς και είμαστε στην ίδια σελίδα, έχοντας παίξει παιχνίδια μαζί με τον κόουτς Ρίβερς, η άμυνά μας θα βελτιωθεί, στην επίθεση θα κυκλοφορούμε την μπάλα και θα είμαστε καλά. Πάμε προς την σωστή κατεύθυνση. Θα είναι δύσκολο, όχι εύκολο. Πρέπει να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση, να δούμε VIDEO.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και αν το κάνουμε αυτό θα είμαστε εντάξει. Χρειαζόμαστε χρόνο όμως. Δεν νομίζω ότι η ομάδα χρησιμοποιεί δικαιολογίες. Παίξαμε σκληρά στην Γιούτα, στο Ντάλας, εδώ, στο Πόρτλαντ, στο Ντένβερ το ίδιο. Είμαι πολύ χαρούμενος και ας έχουμε ρεκόρ 1-4 στα τελευταία ματς για την πορεία της ομάδας».

Για τον τραυματισμό του Μίντλετον που θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσει κάποια ματς και πόσο δύσκολο είναι να παίζει χωρίς αυτόν: «Πόσα ματς μας έμειναν μέχρι το All Star Break, πέντε; Έχω παίξει ολόκληρη την σεζόν χωρίς τον Κρις. Πέντε παιχνίδια; Είναι εντάξει. Πέντε παιχνίδια σημαίνει 8-10 μέρες, μετά θα έχει άλλες 7 μέρες ξεκούρασης. Θα είμαστε καλα. Θα επιστρέψει, θα είναι υγιής και θα παίξει σπουδαίο μπάσκετ. Θα τον στηρίξουμε. Θα είναι μία χαρά, τον ξέρω».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button