ΑθλητικάΕνημέρωση

Η επική ανακοίνωση για την παραμονή του Μουσταφά Φαλ μέχρι το 2027 με «άνοιξε Γιώργο έφερα τον Γάλλο» – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Μουσταφά Φαλ μέχρι το 2027. Με επικό τρόπο, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ επισημοποίησε την παραμονή του Γάλλο σέντερ στο λιμάνι για ακόμα τρία χρόνια.

Ο Μουσταφά Φαλ θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια, με την “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ να προλαβαίνει όλους τους μνηστήρες και να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον 32χρονο Γάλλο θηριώδη σέντερ μέχρι το 2027.

Στην επική ανακοίνωση του, ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε μία σκηνή από την σειρά “Απαράδεκτοι”, όπου ο Γιάννης Μπέζος έχει μαζί του έναν φίλο του Γάλλο και λέει στην Δήμητρα Παπαδοπούλου “‘Άνοιξε μωρή, έφερα τον Γάλλο!”, για να ακολουθήσει η πραγματική σκηνή, όπου ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πηγαίνει στα γραφεία της ομάδας, χτυπάει την πόρτα και φωνάζει στον αδελφό του, Γιώργο: “Άνοιξε Γιώργο, έφερα τον Γάλλο”.

Την φετινή σεζόν ο Φαλ έχει 7 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 7.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague.

To άρθρο Ολυμπιακός: Η επική ανακοίνωση για την παραμονή του Μουσταφά Φαλ μέχρι το 2027 με «άνοιξε Γιώργο έφερα τον Γάλλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button