Τρόπος Ζωής

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά τη δικαστική διαμάχη και η συνεργασία – Galaksias Portal News

Τη νέα συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λαμπάτος οι οποίοι αφήνουν στο παρελθόν τη χρόνια δικαστική τους διαμάχη και πλέον δηλώνουν ξανά «φίλοι».

Οι δύο ηθοποιοί μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» αναφέρθηκαν στη σχέση τους, αλλά και τη βοήθεια που προσέφερε ο Μάρκος Σεφερλή στον Γιώργο Λαμπάτο, ο οποίος όπως είχε δηλώσει μέχρι πριν λίγους μήνες ζούσε στην ανέχεια. Πλέον οι δύο πρώην συνεργάτες είναι και νυν αφού ο Γιώργος Λαμπάτος δέχτηκε την πρόταση του Σεφερλή να συμμετάσχει στη νέα του παράσταση.

«Παλιός γνώριμος, παλιός φίλος, παλιός συνεργάτης που τώρα είναι και νυν. Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο. Συμβαίνουν διάφορα πράγματα, από εκεί και πέρα όμως τα φέρνει έτσι η ζωή ώστε να ξανασυναντιέσαι με κάποιον άνθρωπο που έχεις περάσει καλά, έχεις μοιραστεί το ίδιο σανίδι. Έτσι λοιπόν και με τον Γιώργο εδώ και πάλι» ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λαμπάτος, τόνισε: «Όταν είσαι με τον Μάρκο ξέρεις ότι θα δουλέψεις πάρα πολύ, γιατί είναι εργάτης στο θέατρο. Ξέρεις όμως ότι θα περάσεις και πολύ όμορφα. Μου φαίνεται σαν όνειρο αυτό το πράγμα, γιατί δε θα μπορούσα να είμαι σε καλύτερο πλευρό από τον Μάρκο Σεφερλή».

Για τη δικαστική τους διαμάχη ύστερα από παλιότερη συνεργασία τους, ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε ότι δεν κρατάει καμία κακία στον ηθοποιό που όπως είπε «κατάλαβε το λάθος του».

«Δεν κρατάω κακίες, δεν έχω μίσος μέσα μου για κανέναν. Ο Γιώργος σε μία στιγμή αδυναμίας έκανε μία λάθος κίνηση να στραφεί εναντίον μου. Όταν καταλαβαίνει το λάθος του και μετανιώνει, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να έχω κάτι μαζί του» πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος τόνισε ότι ακόμα κι όταν κέρδισε τις αγωγές, δεν κυνήγησε τον Γιώργο Λαμπάτο ούτε για να του κατασχέσει πράγματα, τα οποία μπορούσε να έχει.

Η δικαστική διαμάχη Λαμπάτου – Σεφερλή

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για τη θεατρική παράσταση «Ηλίας του 16ου» που ανέβηκε το 2022, με την κατηγορία πως δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή, σε στιγμή που το σενάριο ήθελε τον ήρωα του Μάρκου Σεφερλή να χτυπάει τον ήρωα του Γιώργου Λαμπάτου. Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε 2 φορές στα δικαστήρια, δικαιώθηκε και για την υπόθεση, επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000, ποσά τα οποία κλήθηκε να καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος στον Μάρκο Σεφερλή.

Ο ηθοποιός που μέχρι πρόσφατα ζούσε στην ανέχεια, ζητούσε δημόσια από τον Μάρκο Σεφερλή να αποσυρθεί από τη δικαστική απόφαση να κατάσχονται υπέρ του ονόματός του, χρηματικά ποσά από τον Γιώργο Λαμπάτο. Ο Μάρκος Σεφερλής είχε κερδίσει τη δίκη με αποτέλεσμα να κατάσχονται χρήματα που ανήκαν στον ηθοποιό, ο οποίος όμως ζει κάτω από δύσκολες οικονομικά συνθήκες.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως ο Μάρκος Σεφερλής ανακάλεσε την δικαστική απόφαση, όπως επανειλημμένα του είχε ζητήσει ο ηθοποιός.

Η κουβέντα τους κατέληξε σε μια έντονη συγκίνηση, με τον Μάρκο Σεφερλή να λέει για τον συνάδελφό του:

«Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου είναι όταν βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να έρχεται στην πρόβα με όρεξη και αισθάνομαι ότι έκανα καλό σε έναν άνθρωπο που το είχε ανάγκη. Ήθελε να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια του. Όλοι έχουμε βρεθεί στον πάτο και ψάχναμε ένα χέρι να μας τραβήξει πάνω» σημείωσε με δάκρυα στα μάτια ο Μάρκος Σεφερλής παίρνοντας αγκαλιά τον Γιώργο Λαμπάτο.

To άρθρο Μάρκος Σεφερλής – Γιώργος Λαμπάτος: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά τη δικαστική διαμάχη και η συνεργασία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button