Επιχειρήσεις

Ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για επανεκκίνηση της οικονομίας στο ψηφιακό forum της New Times

Ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας μετέφεραν οι συμμετέχοντες στο ψηφιακό forum της New Times «Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας –  Export Leaders 2021», που διοργανώθηκε με ιδιαίτερα σημαντικές παρεμβάσεις και έντονη συμμετοχή στελεχών επιχειρήσεων στις 2 Φεβρουαρίου 2021.  Ολόκληρη την ψηφιακή εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ:  https://www.youtube.com/watch?v=SyQV-Sxe0Rs&t=259s&ab_channel=timetvchannel

 

Στην εκδήλωση «H ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ – EXPORTLEADERS 2021» αναδείχτηκαν:

  • τα προβλήματα που εμποδίζουν τις εξαγωγές και οι προτάσεις – μέτρα για την βελτίωση των εξαγωγικών επιδόσεων των επιχειρήσεων.
  • Οι κίνδυνοι αλλά και οι προοπτικές για τις ελληνικές εξαγωγές την περίοδο της πανδημίας.
  • Η πορεία των εξαγωγών κατά το 2020 και οι προοπτικές για το 2021 στις βασικές αγορές – στόχους καθώς επίσης και στις νέες αγορές.
  • Η πορεία των άμεσων ξένων επενδύσεις στην Ελλάδα και η διεθνοποίηση της ελληνικής οικονομίας.
  • Το ψηφιακό forum έγινε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανίων (ΣΕΒ), Του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), Του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανίων Τροφίμων (ΣΕΒΤ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, Του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου και του Ελληνο – Κινεζικου Επιμελητήριου.
  • Δόθηκαν οι διακρίσεις EXPORTLEADERS AWARDS 2021 στις επιχειρήσεις της χώρας, που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας. Οι διακρίσεις EXPORTLEADERS AWARDS 2021 αφορούν σημαντικές παραγωγικές επιχειρήσεις της χώρας καθώς επίσης και επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της χώρας.

Source link

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close