Κάνουν πλιάτσικο στα σπίτια που υπέστησαν ζημιές – Έπιασαν επ’ αυτοφώρω τους κλέφτες [εικόνες] – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Απίστευτες καταστάσεις βιώνουν τις τελευταίες ημέρες οι Βολιώτες. Μέσα στον πόνο και τη θλίψη που έχουν για την καταστροφή των περιουσιών τους από τα νερά της κακοκαιρίας Daniel που “έπνιξαν” το πολεοδομικό συγκρότημα, έχουν να αντιμετωπίσουν και τους πλιατσικολόγους!
Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr ήδη έχουν σημειωθεί περιστατικά λεηλασίας σπιτιών, τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους, καθώς είναι πλημμυρισμένα.
Άγνωστα άτομα, εισβάλουν στα σπίτια, με το πρόσχημα της βοήθειας και κλέβουν ό,τι έχει μείνει σε καλή κατάσταση!
Κάτοικοι σε Παλαιά, Παλαιό Λιμεναρχείο και Αγριά έχουν ήδη καταγγείλει τα περιστατικά στην Αστυνομία, ενώ ελέγχους κάνει η ΟΠΚΕ και άλλες αστυνομικές υπηρεσίες, προκειμένου να προφυλάξουν τους πολίτες.
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις