Επικαιρότητα

Ο Δήμος Χαλκιδέων τιμά την εργαζόμενη γυναίκα – Galaksias.com

Η 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, έρχεται κάθε χρόνο να μας υπενθυμίζει τους αγώνες των γυναικών, για τη διεκδίκηση βασικών δικαιωμάτων, όπως η ισότητα στην εκπαίδευση, στην εργασία, ακόμη και στην ίδια την οικογένεια.

Ο Δήμος Χαλκιδέων βρίσκεται δίπλα σε όλες τις γυναίκες, στηρίζοντας και ενδυναμώνοντας τη θέση τους στην τοπική κοινωνία. Κυρίως όμως, φέτος, τιμά την εργαζόμενη γυναίκα, εκείνη που προσπαθεί καθημερινά, πολλές φορές υπό δύσκολες συνθήκες, ώστε να προσφέρει τα μέγιστα στο σπίτι και την οικογένειά της, διεκδικώντας παράλληλα την πραγματική ισότητα και εξάλειψη των διακρίσεων στους χώρους εργασίας.

Για το σκοπό αυτό, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, μαζί με την Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Μαρία Βάθη, τις εταιρείες ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και GALENICA Α.Ε και ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες που «πρωταγωνιστούν» στην παράγωγη των εργοστασίων, για τη δύναμη που επιδεικνύουν, αποτελώντας παράδειγμα για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες.

Παράλληλα, τα μέλη του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Χαλκιδέων επισκέφθηκαν τις εργαζόμενες στις Υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό και ευαισθητοποιώντας όλες και όλους, σε θέματα ισότητας και προστασίας των γυναικών.

Επίσης, σήμερα το απόγευμα, ώρα 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, η Δήμαρχος Χαλκιδέων θα είναι κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση του 1ου Πρότυπου Λυκείου Χαλκίδας με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΑ: ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ».

The post Ο Δήμος Χαλκιδέων τιμά την εργαζόμενη γυναίκα appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button