ΕνημέρωσηΠολιτική

Το παπί UM Flash 125 LZ τώρα πιο προσιτό από ποτέ – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

Το παπί FLASH 125 LZ, του αμερικάνικου οίκου δίκυκλων UM Motorcycles, δίνει νέα πνοή στις αστικές μετακινήσεις, με τη σχεδίαση και τη χρηστικότητά του, οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου και τώρα προσφέρεται σε νέα, χαμηλότερη τιμή, που κάνει την απόκτησή του πιο δελεαστική από ποτέ.
Το FLASH της UM® είναι η σύγχρονη απάντηση στη μετακίνηση μέσα στην πόλη. Ελαφρύ και ευέλικτο αλλά και στιβαρό για κάθε τύπου διαδρομή, το FLASH 125 LΖ ξεχωρίζει με τις δυναμικές του γραμμές.
Το παπί της UM εφοδιάζεται με μεγάλους τροχούς 17’’, με φώτα LED περιφερειακά, που συμβάλλουν στην ασφάλεια των μετακινήσεων, ενώ εξοπλίζεται με σχάρα πίσω αλλά και με σχάρα τοποθέτησης αντικειμένων στην «ποδιά» του.
Παράλληλα, η μεγάλη αντιολισθητική σέλα του προσφέρει και υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη, ενώ από κάτω κρύβει χώρο αποθήκευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χούφτες στο τιμόνι, ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων, που περιλαμβάνει στροφόμετρο και ένδειξη φόρτισης μπαταρίας, η θύρα USB και ο κεντρικός, μαγνητικός πολυδιακόπτης, που δυσκολεύει τη παραβίαση του δίκυκλου, ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό του.
Το UM FLASH εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο, 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 cc και απόδοση 8.6 ίππων (PS) και 8.8 Nm ροπής, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 4 σχέσεων.
Με ρεζερβουάρ 4 λίτρων και μόλις 1.7 λτ./100 χλμ. μέσης κατανάλωσης, το παπί της αμερικάνικης UM έχει αυτονομία που αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα.
Τώρα το UM FLASH 125 LZ προσφέρεται στη χαμηλότερη τιμή που έγινε ποτέ, με μόλις 1,895€. Πλαισιωμένο με 2ετή εργοστασιακή εγγύηση, έχει όλα τα πλεονεκτήματα του παπιού, με την ευχρηστία και την υψηλή αισθητική ενός σύγχρονου δίκυκλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίστε περισσότερα για τη UM Motorcyles και δείτε τα μοντέλα της

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button