ΑθλητικάΕνημέρωση

Διαδικτυακή συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ με λίγα κλικ μέσω του opaponline.gr – Απόψε στις 22:00 η κλήρωση για το 1.000.000 ευρώ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, στις 22:00, που αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. 

Στο ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ, οι μεγάλοι νικητές διεκδικούν πλέον, σε κάθε κλήρωση, τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ, ενώ παλαιότερα το έπαθλο της πρώτης κατηγορίας ξεκινούσε από τις 600.000 ευρώ. Παράλληλα, με το νέο ΤΖΟΚΕΡ κάθε τυχερό 5άρι στη δεύτερη κατηγορία κερδίζει από 100.000 ευρώ.

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα έπαθλα του ΤΖΟΚΕΡ στην αποψινή κλήρωση, μπορούν να καταθέσουν τα δελτία τους και διαδικτυακά, με λίγα κλικ, μέσω του opaponline.gr ή μέσω της εφαρμογής Opaponline App.

Τόσο στον ιστότοπο όσο και στην εφαρμογή, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές προσφορές*, όπως η προσφορά χωρίς κατάθεση*, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Μάλιστα, στις τελευταίες κληρώσεις του παιχνιδιού, 2 παίκτες που κατέθεσαν τα δελτία τους διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr αναδείχθηκαν νικητές στη δεύτερη κατηγορία και κέρδισαν από 100.000 ευρώ ο καθένας.

Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, ενώ η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα πριν, στις 21:30.  

Opaponline.gr – Το παιχνίδι πάντα μαζί

Στο opaponline.gr η εμπειρία διασκέδασης αναβαθμίζεται και προσφέρει σε όλους κάτι μοναδικό! Τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3) είναι online, όπου κι αν είσαι. Πλέον, απολαμβάνεις τον νέο online προορισμό από τον ΟΠΑΠ είτε από τον υπολογιστή σου, είτε από το smartphone σου.

Στο opaponline.gr καταθέτεις online δελτίο για όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3), ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα και διεκδικείς μοναδικές προσφορές* για ακόμα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι.

Κατεβάζεις την εφαρμογή Οpaponline App ή μπαίνεις στο opaponline.gr και το παιχνίδι ξεκινά!

To άρθρο Διαδικτυακή συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ με λίγα κλικ μέσω του opaponline.gr – Απόψε στις 22:00 η κλήρωση για το 1.000.000 ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button