ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Αναβλήθηκε η δίκη για την αρπαγή και σεξουαλική κακοποίηση της 10χρονης – Galaksias Portal News

Αναβλήθηκε για το τέλος του 2024, η δευτεροβάθμια δίκη για την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, από τον Ιούνιο του 2020, με βασική κατηγορούμενη μία 37χρονη (σήμερα) γυναίκα, η οποία πρωτόδικα καταδικάστηκε σε πολυετή ποινή κάθειρξης και παραμένει έγκλειστη στις φυλακές.

Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα (22/1) στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, αλλά αναβλήθηκε (για δεύτερη φορά), επειδή απουσίαζε για λόγους υγείας ο δεύτερος κατηγορούμενος, συνεργός της 37χρονης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Δεκέμβριο του 2021, το Κακουργιοδικείο είχε καταδικάσει την βασική πρωταγωνίστρια σε συνολική κάθειρξη 21 ετών και 7 μηνών (με εκτιτέα τα 20 χρόνια).

Είχε κριθεί ένοχη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, έκθεση, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για αποκλειστικά ιδία χρήση.

Στον 44χρονο (σήμερα) συγκατηγορούμενό της, επιβλήθηκε φυλάκιση 4 ετών για συνέργεια στην αρπαγή, με την ποινή του αναστέλλεται ενόψει του Εφετείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button