ΑθλητικάΕνημέρωση

Κακοποιοί έστειλαν ηλικιωμένη στο νοσοκομείο – Galaksias Portal News

Ζougla Newsroom

«Ποιος θα φροντίσει τώρα τον άντρα μου που έπεσα και χτύπησα και θα πάω στο νοσοκομείο;». Αυτή ήταν η αγωνία μιας ηλικιωμένης γυναίκας χθες το πρωί στο κέντρο της Αθήνας όταν έπεσε θύμα κακοποιών που την έριξαν στο δρόμο προσπαθώντας να της αρπάξουν τα προσωπικά της αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό έγινε περίπου στις δέκα το πρωί της Τετάρτης (7/2) στην οδό Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα εκεί όπου η βόλτα στο δρόμο, ακόμα και τις πρωινές ώρες, μπορεί να αποδειχθεί άκρως επικίνδυνη.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που κλήθηκαν από περίοικους πήγαν στο σημείο να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα ενώ την ίδια ώρα οι δράστες είχαν γίνει καπνός. Όμως φαίνεται ότι δεν τους έφτανε μόνο ένα θύμα…

Σε πολύ κοντινή απόσταση υπήρξε και δεύτερο περιστατικό και πάλι με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα. Όταν ανέλαβαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ να μεταφέρουν την τραυματισμένη ηλικιωμένη στο Λαϊκό νοσοκομείο, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις στην περιοχή και οι δυο νεαροί κακοποιοί εντοπίστηκαν στην οδό Αχαρνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως είχαν αποφασίσει να μην συλληφθούν εύκολα… Το έβαλαν στα πόδια και ο ένας από τους δυο ακινητοποιήθηκε λίγο πιο κάτω. Ο δεύτερος προσπάθησε να τρυπώσει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι για να βρει καταφύγιο. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο εσωτερικό και, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήρθαν στα χέρια με τον νεαρό που προσπάθησε να ξεφύγει. Τελικά, δεν τα κατάφερε ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω τους βρέθηκαν ότι είχαν αρπάξει από το πρώτο θύμα.

Μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλειας Αγίου Παντελεήμονα για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 25χρονος Αιγύπτιος και ο 20χρονος συμπατριώτης του να εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις αρπαγής τσαντών το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button