ΕνημέρωσηΠολιτική

Η συγκίνηση, το «ατύχημα» και η συμβουλή του Γιώργου Λάνθιμου – Galaksias Portal News

Με δάκρυα στα μάτια και γεμάτη συγκίνηση ανέβηκε στη σκηνή της 96ης απονομής των Βραβείων Όσκαρ η Έμα Στόουν, για να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο Α’ Γυναικείου Ρόλου για το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, η Έμα Στόουν κέρδισε το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ στο «Poor Things».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «ατύχημα» της Έμα Στόουν

Η περσινή νικήτρια, Μισέλ Γεό, ανακοίνωσε ότι το Όσκαρ A’ γυναικείου ρόλου πηγαίνει στην Έμα Στόουν. Εκείνη τη στιγμή, η πρωταγωνίστρια του Poor Things και πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου, σηκώθηκε να παραλάβει το βραβείο της.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή, κατάλαβε ότι δεν πήγαινε κάτι καλά με το φόρεμά της, το οποίο μάλλον είχε σκιστεί στην πλάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το φόρεμά μου χάλασε. Είμαι σίγουρη ότι έγινε κατά τη διάρκεια του I am just Ken (σ.σ. του τραγουδιού από τη Barbie που ερμήνευσε ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ξεσήκωσε το Dolby Theatre)», είπε η Στόουν, κάνοντας τους πάντες να γελάσουν.

«Σάντρα, Ανέτ, Κάρεϊ, Λίλυ: το μοιράζομαι μαζί μας. Σας είναι ευγνώμων» είπε στην συνυποψήφιές της η Έμμα Στόουν, με τα δάκρυα να αρχίζουν να τρέχουν από τα μάτια της. Αποκάλυψε ότι πριν από μερικές μέρες ένιωσε πανικό εν όψει των Όσκαρ. Αλλά ο Γιώργος Λάνθιμος τη συμβούλευσε να το βγάλει από το μυαλό της γιατί, στην τελική, ήταν μια ομαδική προσπάθεια.

«Γιώργο, σε ευχαριστώ για το δώρο ζωής που μου έκανες προσφέροντας μου το ρόλο της Μπέλα Μπάξτερ», είπε στον Λάνθιμο η Στόουν.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button