Τρόπος Ζωής

«Ρουφάω» κάθε στιγμή και κάθε δευτερόλεπτο – Galaksias Portal News

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Δανάη Μιχαλάκη. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τη νέα ζωή της, καθώς πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου το μωρό τους.

«”Ρουφάω” κάθε στιγμή και κάθε δευτερόλεπτο», είπε η Δανάη Μιχαλάκη στην Ελένη Μενεγάκη σχετικά με τη μητρότητα και τις πρώτες στιγμές που έχει με το παιδί της.

Στο πώς συνδύασε η ηθοποιός με την εγκυμοσύνη της απάντησε:

«Ήξερα ότι ήταν καθημερινό, αλλά μετά πήγαμε σε περισσότερα επεισόδια. Το μωρό ήρθε στην πορεία. Είναι πολύ εύκολη εγκυμοσύνη και ήθελα να δουλεύω».

Για τη μετάβασή της από την σειρά «Μέλισσες» στη νέα σειρά που συμμετέχει, την «Παραλία», η Δανάη Μιχαλάκη είπε:

«Ήταν η επόμενη δουλειά μετά τις ”Μέλισσες”, αλλά δεν με προβλημάτισε να βγω από την ”comfort zone” μου γιατί είναι μία εξαιρετική δουλειά».

Πώς ήταν είναι να εργάζεσαι με τον πατέρα της;

«Ο μπαμπάς μου είχε περισσότερο άγχος, αλλά είχαμε και οι δύο πολύ συγκίνηση. Υπήρχαν ανάμεικτα συναισθήματα. Γυρίσαμε μία σκηνή, ως πατέρας και κόρη».

Για το πώς επέλεξε την ηθοποιία, η Δανάη Μιχαλάκη τόνισε: «Έφθασα σε ένα σημείο που είπα πόσο πρέπει να προσπαθήσω. Γενικά όμως η δουλειά αυτή θέλει δυνατό στομάχι και η απόρριψη είναι μέρος της δουλειάς μας».

Μάλιστα η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε στην Ελένη: «Εκεί που έψαχνα να βρω τι δουλειά να κάνω, γιατί δεν μπορούσα άλλο με τις προχειροδουλειές ήρθαν οι ”Μέλισσες”».

 

Η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη μεγάλωσε στη Σύρο και όπως είπε δεν θα απέκλειε το γεγονός να μεγαλώσει το παιδί της σε κάποιο νησί, καθώς εκεί θυμάται τα παιδικά της χρόνια να τα περνάει με ελευθερία, κατάσταση που επιθυμεί και για το παιδί της.

Τέλος, η Δανάη Μιχαλάκη ανέφερε πως η κόρη τους μοιάζει στον μπαμπά της, τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

To άρθρο Δανάη Μιχαλάκη για τη μητρότητα: «Ρουφάω» κάθε στιγμή και κάθε δευτερόλεπτο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button